Deset koraka do sretnog seksualnog života | Jabuka.tv

Deset koraka do sretnog seksualnog života

Život je prekratak da bi ga se trošilo na loš seks.

Stoga poslušajte se ovih 10 koraka, kako bi imali redovit i sretan seksualan život s parnerom, piše Cosmpolitan.hr.

1. Ne seksajte se s kretenima

99% lošeg seksa rezultat je seksa s lošim ljudima (to je znanstvena činjenica), zato ostavite neobzirne egoistične osobe koji pokušavaju biti dio vašeg seksualnog života. Kad kažemo neobzirni, ne mislimo samo na one budale koje se prema vama ponašaju generalno loše inače, nego i onima koji vas odbijaju oralno zadovoljiti ili tijekom seksa leže na leđima poput drvenih marija dok se sat vremena ubijate u očajničkom pokušaju seksa. Živimo u vremenu u kojem za to jednostavno nemamo vremena. Izbacite ih iz svog života.

2. Masturbirajte

Osim što jako dobro utječe na vaše zdravlje, sami svoje tijelo poznajete najbolje, što znači da će sam seksualni užitak uvijek biti najbolji kad to radite sami.

3. Naučite kako partneru reći što vas uzbuđuje

Ako već znate što pali, a što ne, nemojte gubiti vrijeme na prakticiranje njegovih “tajnih” poteza koji završavaju iznimno lošom glumom orgazma. Imate glas i koristite ga kad vam nešto ne odgovara – objasnite mu sve do najsitnijih detalja. Ako vam je verbalno objašnjavanje neugodno ili teško, pokažite mu. Recite mu da ide lijevo, desno, brže, sporije, nježnije, jače. Vjerujte nam, on nikad neće biti sretniji, vi nikad nećete biti sretniji, to će sveukupno biti jedno vrlo veselo iskustvo i trajat će vječno! (Nije li to super?)

4. Ne zadovoljavajte se brzinskim seksom

“Quickie” je omiljena i zabavna rekreacija, ali za njega postoji vrijeme i mjesto. I to su obično ona mjesta (ili vrijeme) kad biste trebali raditi sve samo ne razmišljati o seksu. To je super, ali mnogim ženama treba i do dvadeset minuta kako bi doživjele orgazam, zato se nemojte ustručavati reći partneru da uspori. Ako se on bori s izdržljivošću, recite mu da stane kad misli da ne može izdržati, a tijekom pauze neka koristi ruke ili jezik kako sav njegov naporan rad oko vaše vagine ne bi bio uzaludan. Kad dostignete vrhunac, recite mu da može nastaviti s penetracijom, a onda uživajte u zajedničkom orgazmičnom svršetku.

5. Recite “ne” svemu što vam stvara neugodu

Prisiljavanje na nešto što ne želite raditi rezultirat će lošim seksom bez iznimaka. Nikad ne biste trebali osjećati pritisak i biti prisiljavani raditi nešto što jednostavno nije za vas. Ako se stvari ne promijene, oslonite se na prvu točku.

6. Ali se također nemojte bojati reći “da” novim iskustvima

Ako on predloži novi potez koji mislite da bi vam se mogao svidjeti, ne ustručavajte se isprobati ga. Bilo da je riječ o novoj pozi, potezu ili seksualnoj avanturi koju dosad niste isprobali, ona bi mogla biti vaš put do orgazma kakvog još nikad niste doživjeli. S druge strane, ako vam se ipak ne svidi, uvijek možete promijeniti mišljenje i reći da ste mu dali priliku. Seks bez ispitivanja novih terena je dosadan seks.

7. Ne zaboravite da penetracija nije sve

Stručnjaci procjenjuju kako otprilike 70% žena neće doživjeti orgazam isključivo penetracijom. Koristite igračke, ruke, partnerove ruke ili slično kako biste stimulirali klitoris i brže doživjeli orgazam.

8. Ne dopustite da vas itko nagovara na seks bez zaštite

Čvrsto odbijajte ponude koje bi mogle ugroziti vaše zdravlje. Ne upuštajte se u seks koji bi mogao rezultirati neželjenom trudnoćom, spolnim bolestima, infekcijama mokraćnih puteva ili boli. Osim što će biti loš, takav seks trajno bi mogao oštetiti vaše zdravlje.

9. Doživite orgazam svaki put kad se upuštate u seksualne odnose

Ako vaš partner doživi orgazam, recite mu da vi niste, a onda mu recite da se pobrine da to tako ne ostane. Ako je i upola normalna osoba, pomoći će vam postići orgazam, a ako to odbije učiniti, ostavite ga. Odmah. Trenutno. To je vrsta negativnosti koja vam zaista nije potrebna.

10. Nemojte dopustiti da vas itko tjera da se osjećate loše zbog svojih želja ili potreba

Uvijek će postojati netko tko neće razumjeti vaše seksualne preference, ali to ne znači da oni imaju pravo zbog toga vam zadavati osjećaj nesigurnosti. Zato spavajte s ljudima koji poštuju vaše želje i prohtjeve i neće vas osuđivati niti ih pokušati mijenjati. Kad svoje potrebe pokušate zamijeniti tuđima, u trenutku nećete uživati ni upola onoliko koliko biste trebali.

(www.jabuka.tv)


19 komentara

 • Ma kakav sex. Šta vam je to? Dođem kući s posla žena ko drvena Marija. Neda krenit use. Umorna… Vaka.. Naka.. A meni oči ko fildžani. Svaka čast ovim ženama/curama što se sexaju tjedno bar dvaput..

  • Sastavni dio života je i sex. I sotona se sexa. I svak normalan se sexa. Ko misli drugačije nek čeka koronu i nek duma. Jedan je život.

   • Jado jadni, baš si vrtoglav.Veze ti o Kršćanskoj religiji nemaš.Ovdje samo blejiš i misliš da si ok.Jadni tvoji sa takvim balvanom

 • Ponovo pročitaj, par uputa se odnosi na sex kao na neku usputnu stvar – čuj – Ne seksajte se s kretenima. Pa s kretenima ne treba ni razgovarati a kamoli tijelo davati i dušu ne daj Bože. Uopće riječ seksati – kao čitati, voziti, kuhati – ispade kao nešto što se radi mehanički. E pa nije, ne dao Bog da se seksamo ko životinje. Za mlade koji ovo čitaju: Pazite dobro kome se dajete, a vođenje ljubavi sa voljenom osobom može biti samo lijepo i prirodno, bez glupih naputaka. Pamet u glavu i sretno!

 • Jedan je zivot je upravo sotonska izreka nije jedan zivot postoji i vjecni zivot u koji bludnici ne ulaze vec idu na vjecnu muku.Sex je stvoren za ljubav i razmnozavanje ne za zabavu i uzivanje u necijem tijelu.Cilj sotone je upravo da iskrivi smisamo necemu sto je bog stvorio.To je i uradio sa sexom i pretvorio ga nazalost u velikom broju samo u uzitak i zadovoljstvo bez duse,a dusa zapravo pati da toga nije ni svjesna.

  • Odakle ti da ljubav (i razmnožavanje) isključuje zabavu i uživanje? Fraza „jedan je život“ nije nikakva sotonska izreka već ako već želiš religiozno pristupiti ovakvim temama onda se ne pravi razlika između ovoga zemaljskog i onoga vječnog života jer je sve to jedan život, u kontinuitetu, koji ima svoju zemaljsku fazu. Nadalje, moglo bi se ispravno argumentirati kako je cilj sotone, u smislu nečega lošega, zapravo iskriviti smisao stvorenoga, ali si upravo ti eto iskrivio smisao stvorenog svojim naklapanjem, u smislu površnog poznavanja tzv. teologije tijela, ali i religije uopće, koja nastoji reći nešto smisleno o ovim stvarima. Užitak i zadovoljstvo naime nisu strani niti protivni ljubavi i razmnožavanju tj. duši, kako bi se moglo iščitati iz tvoje pisanije. Ideš s time u krutu rigidnost koja je uzrok svakakvim zastranjenjima. Moraš malo bolje proučiti tematiku o kojoj naklapaš jer u protivnom tvrdoglavim ustrajavanjem na svojoj pravičnosti odnosno inačici i verziji svega, što nije uopće rijetkost kod „balkanoida“, praviš zapravo više štete nego koristi, i sebi i drugima. Moraš biti nenametljiv, ne osuđivati, i dobro poznavati tematiku o kojoj razglabaš, u 21. stoljeću kada je Bog slikovito govoreći skinut sa trona u smislu da ne postoji element sile i represije tj. zakonske sankcije ako nisi pravovjeran – drugim riječima, živiš u uglavnom sekularnom svijetu, što nije ništa po sebi loše već te nuka da bolje upoznaješ sebe, društvo, i tematiku koja ti već znači. Lijep pozdrav.

    • Ne lupetaj. Što se tiče biblije, nju je u današnjem prepoznatljivom formatu uglavnom na silu sklepao car Konstantin sa svojom bulumentom, koja je vremenom prilikom prepisa i sl. nebrojeno puta revidirana i nadopunjavana, često i priličnim besmislicama, a osim toga i kada su ljudi bili uzeli “bibliju u ruke”, da bi već nešto tobože razjasnili, relativno su se brzo i podjelili u preko 30000 različitih, nerijetko i prilično suprotstavljenih vjerovanja. Pa su se onda još i tukli međusobno, pa jedni druge odprije i izopćavali, optuživali, presuđivali itd., i to sve na prilično brutalne načine kroz povijest. Nikakav garant, ničemu, nije dakle “bibliju u ruke”. A svatko će, pa i taj neki bludnik, proći onako kako će proći. U kontekstu života vječnoga, prema bibliji, Isus veli kako onaj tko s požudom tek samo i pogleda – da već je u problemu. Požuda je problem. I pohlepa, i požuda, pa i preuzetnost, oholost, isprazna uznositost itd., sve to naime pravi probleme u tom smislu.

 • Tako je brate/sestro u Kristu.Vidimo po komentarima koliko je “zavedenih”.Sveti Duh neka siđe na njih 🙏❤

   • Bog te u šumu okrenuo takvoga.Ako je vjera u Boga nazadna, nazadan sam.A ti ako si katolik, onda sljedi katoličku vjeru.Ti si jedan jadnik i bijednik i daleko mi kuća od takvih.Za tebe nije Crkva i nemas ti sta o vjeri i smislu postojanja pisati.Zivi kao zivotinja ali se bar ne hvali time.

    • Ako si vjernik drzi to za sebe. Nemoj vjerom drugom solit pamet. Ja sam vjernik al samo ja i Bog to znamo koliki.. Tebe se ne tiče! Samo jedan je imao puno pravo drugima pričat o duhu svetom a to je Isus Krist. Ti nisi dostojan da pominješ to… I zato si nazadan i zatucan. Ne što si vjernik već zato što misliš da si veći i moralniji od drugog…

    • Kazes da se u Crkvi glupiraju.Ti vjernik???Mene ne sudi,,Bog ce svakoga.Komentar da se u Crkvi glupiraju i da je Bog samo u Crkvi me pogodio.Bog sa tobom i svako ti dobro.Ja sam grešnik kao i ti ali jedan drugoga možemo podsticati na putu Vjere

   • Koliko ovdje ima zavedenih grijehom spodobo.Pitas li se to?Vjera ne prolazi kao sto vrijeme prolazi.Toliko ti je komentar prizeman da je to žalosno

 • Koliko ovdje ima zavedenih grijehom spodobo.Pitas li se to?Vjera ne prolazi kao sto vrijeme prolazi.Toliko ti je komentar prizeman da je to žalosno

Komentiraj: