Demi Moore o odnosu s Asthonom Kutcherom: “Nagovorio me na seks u troje”

Američka glumica Demi Moore (56) podigla je puno prašine svojom knjigom “Inside Out” u kojoj je otvorila je dušu. Opisala je svoje putovanje od, kako je rekla, američkog “ništa” do holiwoodskog “svega o čemu ste ikada sanjali”.

Čitatelje je šokirala otvoreno pišući o incidentu koji je imala sa svojom majkom. Kad je Demi još bila dijete, majka joj se predozirala, a ona joj je tada rukama “čupala” pilule iz grla, prenosi Fokus.ba.

Glumica piše kako joj je već tada bilo jasno da će morati brzo odrasti. Moore nije štedjela ni bivšeg supruga Ashtona Kutchera (41).

Više me puta u braku prevario, a svojim pritiskom dvaput me uvjerio kako trebamo u seks uključiti treću osobu, zbog čega i danas žalim. Željela sam mu pokazati da mogu biti zabavna i cool, ali to je bila greška, otvorila se 15 godina starija Demi.

Za vrijeme 8-godišnjeg braka s glumcem, Demi je imala spontani pobačaj u šestom mjesecu, što ju je, tvrdi, potpuno dotuklo i od čega se dugo nije mogla oporaviti.

Demi Moore je iznijela dosta teških životnih trenutaka u autobiografskoj knjizi “Inside Out”

U knjizi Demi piše i kako je s 15 godina silovana. Ubrzo je otišla od obitelji i započela život s glazbenikom Freddyjem Mooreom (69), a 1980. se za njega i udala. Brak je potrajao pet godina, a već 1987. vjenčala se za Brucea Willisa (64), s kojim je dobila tri kćeri: Rumer, Tallulah i Scout.

Drugi suprug Demi Moore popularni glumac Bruce Willis

Kutcher je u braku s glumicom Milom Kunis, svojom kolegicom iz serije “That ‘70s Show” s kojom se vjenčao 2015. godine. Imaju kćer i sina, Isabelle i Dimitri.

Ashton Kutcher i Mila Kunis

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.