Demi je oslobođena optužbe za smrt mladića u njezinu bazenu

Glumicu Demi Moore (55) prošle su godine tužili roditelji mladića Edenilsona Stevena Vallea, koji se u srpnju 2015. utopio u bazenu njezine vile u Los Angelesu.

Nesreća se dogodila na raskalašenoj privatnoj zabavi, a glumica je bila izvan grada u to vrijeme.

Valleovi roditelji, Jorge i Marija, zahtjevali su odštetu veću od 25.000 dolara (oko 155.000 kuna) jer su smatrali da glumica također snosi odgovornost s obzirom da bazen nije imao oznake dubine, a po rubu bazena je dekorativno kamenje koje smeta plivačima.

Također, temperatura vode u bazenu bila je 39 stupnjeva i sumnja se da je ugrozila Edenilsonovu funkciju mozga.  Ipak, obitelj Valle uspjela se nagoditi s holivudskom glumicom, ali nije poznato koliku svotu novca im je ona dala.

“Obje strane su se sporazumno dogovorile i zatražile od suda da odbaci slučaj”, kaže Demin odvjetnik.

Dodaje kako je Moore presretna što se sve konačno privelo kraju, prenosi Večernji list BiH.

” Zanijemila sam od šoka taj tren kada sam čula što se dogodilo u mojoj kući. Gubitak djeteta je nezamisliva tragedija i moje srce je cijelo vrijeme bilo uz obitelj Valle. Moj pomoćnik je organizirao zabavu i nisam znala za nju, a i mladić je bio ilegalno u kući”, rekla je glumica.

Dodala je kako se ona u to vrijeme išla naći s kćerima zbog rođendanske zabave.

Valleovi roditelji su prvo tužili vlasnike posjeda, od kojih Demi renta vilu, ali i glumičinog pomoćnika. Mladić Edenilson, koji nije znao plivati, navodno je nespretno pao u bazen.

Demi iz trinaestogodišnjeg braka s glumcem Bruceom Willisom (62) ima kćeri Rumer (29), Scout (26) i Tallulah (23).

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.