Delije i Grobari: Masovna tuča navijača u Beogradu, dvojica u bolnici – Jabuka.tv

Delije i Grobari: Masovna tuča navijača u Beogradu, dvojica u bolnici

Novi navijački okršaj u Beogradu. Delije i Grobari nastavili su sinoć niz sukoba nakon velikih ovosezonskih tučnjava. Naime, navijači Crvene Zvezde saznali su da će Grobari ispred hrama Svetog Save u Beogradu slaviti titulu prvaka Srbije.

Proteklih dana su navijači Partizana organizirali bakljade kod simbola Beograda, a Delije su doznale da se proslava organizira ispred najvećeg srpskog pravoslavnog hrama, piše Večernji List BiH.

Napali su Grobare na motorima iz više smjerova s bakljama, kamenjem i palicama, a dvojica navijača završila su u bolnici.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Luce ne valja kleti jer se svaka kletva vraće na onoga tko je poslao i to sa najmanje duplom snagom. P.S. Znam da si vrijedna radišna žena. Svaka čast!

  • Za ” ajduk-dubro” mislila sam samo na nji nasilnike! Zato i nee idem na utakmice ! Mrzim baklje, bacanje wc papira i vridjanje! Nek se piva ganga i tange-lange! A nasilnike ne volim, pa sam zato i napisala nek se poubijaju svi, da se more na miru doc i gledat!

  • Anonimni papak da imaš obraza KAO ŠTO NEMAŠ stavio bi normalni nadimak. Ne vidjeh nigdje da si pisao nešto protiv tajkuna. Znači po tebi govnaru je normalno što je HR Država ovako opljačkana. I ti tajkuni političari koji su osuđeni oni su ti ok. Jadan si da jadniji ne možeš biti. Biće i ti slušaš četničke cajke i glumiš katolika patriota. Ništa novo od hdz pulena. I njihovih prijatelja Stanimirovića, Pupovca itd.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.