Delegat Ivica Galić: NK Široki Brijeg vrhunski je organizirao uzvrat Kupa BiH

Nikad punija Pecara, a slobodno možemo reći da odavno nije bilo ni tako dobroga navijanja. “Škripari” su standardno na visini zadatka kada njihov klub igra na ovom stadionu, međutim kada se tribine ispune gotovo do posljednjega mjesta i kada se u cijeli štimung uklopi ostatak gledateljstva, cjelokupni dojam svakako dobiva višu ocjenu.

Pohvalno se o svemu viđenom izrazio i delegat susreta Ivica Galić iz Mostara naglasivši kako NK Široki Brijeg s organizacijskoga aspekta može biti klub za primjer u Bosni i Hercegovini.

>> Pročitajte i: Tisuće navijača na spektakularnoj proslavi titule s nogometašima Širokoga Brijega

“Organizacija utakmice u skladu s Propozicijama BH Telecom Premijer lige BiH. Domaćin osigurao sve uvjete za sigurno odigravanje utakmice. Teren vidno obilježen i pripremljen za igru. Radni sastanak održan na vrijeme, uz prisutnost svih službenih osoba i službi. Ovjereni spiskovi igrača (naglašeni igrači do 21. g. i stranci), sportske legitimacije i licence službenih osoba, dostavljene na vrijeme. Pregledom istih nije bilo primjedbi. Prije početka utakmice izvršena identifikacija igrača i nije bilo primjedbi. Incidenata nije bilo. Utakmici ispred N/F BiH prisutna osoba za sigurnost gosp. Pušić Željko iz Mostara. Utakmica počela u zakazano vrijeme, uz minutu šutnje za nastradale osobe u zrakoplovnoj nesreći u Mostaru. Utakmicu prenosila TV Arena. Doček gostiju i službenih osoba veoma korektan i prijateljski”, naveo je Ivica Galić u svom kratkom izvještaju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.