Del Boy iz Mućki u 61. godini dobio je kći, a ona je sad 18-godišnja ljepotica – Jabuka.tv

Del Boy iz Mućki u 61. godini dobio je kći, a ona je sad 18-godišnja ljepotica

Kada je prije pet godina glumac David Jason izdao autobiografiju jednostavnog naslova “Moj život” knjiga je tjednima bila na vrhu ljestvice najprodavanijih knjiga u Velikoj Britaniji.

To je bilo i za očekivati jer Jason, kojeg je publika diljem svijeta zavoljela kao Del Boya iz kultne serije “Mućke”, postao je jedan od omiljenih britanskih glumaca. Sve do početka 80-ih, kada je dobio poziv na audiciju za “Mućke” Jasona su glavne uloge uvijek nekako  zaobilazile i s ulogom Del Boya sve je sjelo na svoje mjesto i otvorila su mu se vrata k uspjehu, prenosi Vecernji.hr.

Njegov lik iz “Mućki” postao je jedan od  najpopularnijih likova iz serija,a ovom danas 79-godišnjem glumcu osigurao je brojne nagrade, među kojima i tri BAFTA nagrade te i titulu viteza.  Zahvaljujući seriji “Frostov pristup” upoznao je suprugu Gill Hinchcliffe koja je 20 godina mlađa od njega. Jason je u 61. godini postao otac kćeri Sophie koja je danas prelijepa 18-godišnjakinja.

Svog oca redovito posjećuje na setovima filmova i serija koje snima, a David uvijek ističe kako su mu Sophie i Gill najvažnije osobe u životu. S kćeri ima jako dobar odnos, ali priznaje kako ga malo živcira što poput ostalih mladih  previše vremena troši na društvenim mrežama, prenosi Vecernji.hr.

Sophie je sada 18-godišnja ljepotica, a Jason je ušao u duboku starost

Ne mogu vjerovati kad vidim koliko današnji tinejdžeri mogu “visiti” na društvenim mrežama. Twitter, Instagram… tome nema kraja. Kad je bila mala, znali smo se šaliti o svemu, no sad joj je tatin humor manje zanimljiv.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.