Dejan Lovren stigao u svoj hotel kako bi ga pripremio za obitelji koje su ostale bez domova

Dejan Lovren je, dirnut posljedicama razornog potresa u središnjoj Hrvatskoj, ponudio je u utorak smještaj za 16 obitelji s djecom u svojem hotelu u Novalji kako bi pomogao unesrećenim.

Velike su materijalne štete Banovini u Hrvatskoj, a napose u Petrinji, a oni koji su u mogućnosti nude smještaj ljudima koji su ostali bez krova nad glavom.

Među njima je i Dejan Lovren, hrvatski reprezentativac koji je na raspolganje stavio svoj hotel u Novalji.

Uz naznaku da prednost imaju obitelji s djecom, Lovren je pozvao nastradale da se jave osoblju koje vodi hotel Joel na Pagu.

U srijedu je osobno stigao u hotel, kako bi sa svojim bliskim ljudima pripremio hotel za dolazak ljudi kojima će omogućiti smještaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love Croatia (@volimhrvatsku)

Divna gesta Lovrena: Stavio je svoj hotel na raspolaganje

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Uvijek bio i ostao. Njega su muslimani protjerali iz hrvatskog dijela Zenice. Ostali samo mijesani brakovi. Sve pobjeglo. Pa vi sad recite tko je napravio genocid nad Hrvatima u Bosni. Biraju Komsica kojem je zena muslimanka i koji se svin silama bori protiv Hrvata u BIh kao i u Hrvatskoj. Ako ima bilo tko od Hrvata koji pljuje po nama vjerujte da ce ga Komsic uzeti na funkciju. A predstavlja Hrvate. Koja ironija odcijelog svijeta koji to hkadnokrvno promatra kao i rat 90. Pokusavaju nam oteti i Mostar, naš glavni grad HR Herceg Bosne. Treba ih zaustaviti na svakakav način.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.