Davor Šuker: Dalić će nas i dalje voditi u nove pobjede – Jabuka.tv

Davor Šuker: Dalić će nas i dalje voditi u nove pobjede

Predsjednik HNS-a Davor Šuker i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić razgovarali su o Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je reprezentacija osvojila srebrnu medalju, kao i svim drugim aspektima dosadašnje suradnje koja je započela prošloga listopada.

Dalić i Šuker su u Novom Vinodolskom otvoreno i konstruktivno razgovarali o svim aktualnostima i složili se oko svih važnih tema.

Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede, izjavio je Šuker, piše HNS.

Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima, dodao je Dalić.

Zaključci razgovora između predsjednika Saveza i izbornika reprezentacije bit će na rasporedu sljedeće sjednice Izvršnog odbora HNS-a koji će donijeti formalne odluke na ovu temu.

Izbornik Zlatko Dalić će 20. kolovoza objaviti popis igrača na koje računa za dvije rujanske utakmice reprezentacije, prijateljski ogled protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španjolske, a u tom tjednu bit će održana i sjednica Izvršnog odbora HNS-a.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Konacno je nogometna mafija pridobila i potkupila i Dalica. Zivi bili pa vidjeli. Pocetak kraja lijepih uspimena… Suker i ekipa oko njega da bi spasili sviju guzicu i pozicije u NS- zu pristali su na sve. A i Dalic je samo covjek kjem su parw ipak drage i na prvom mjestu… Vrijeme ce pokazati…Za njega je bilo bolje i pametnije da je otisao negdje vani kao velika faca i olicje postenja i domoljublja. Ovako sve ce izgubiti u roku 2 god…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.