Davi Oliviera: Poslušajte kako pjeva bauštelac s Pavarottijevim glasom

Davi Oliviera 22-godišnji je Brazilac koji radi kao građevinski radnik u Australiji, a trenutno je i zvijezda na društvenim mrežama zahvaljujući snimci koju je objavio njegov kolega Patrick Keating.

Davi ima nevjerojatan glas i često na gradilištu voli zapjevati, a na snimci pjeva “Nessun Dorma” koju u originalu izvodi Luciano Pavarotti.

TRADY SINGS LIKE PAVAROTTI; );)#JACKHAMMERS&OPERASONGS;)well on a sunny monday morning in sydney the noise of the building sight was powerfully pushed away by Davi Oliveira version of Pavarottis nessun dorma;) absolutely amazing stuff!!! davi is actually studying muisic this year and one day dreams of singing in Sydney's opera house so like and share and lets make his dream come true;);) #peace&love#Pavarotti#lethal#sydney #jackhammer#yesthedavi;)

Posted by Patrick Keating on Sunday, 26 February 2017

Davi je u Australiju došao kako bi studirao na Glazbenom konzervatoriju u Sydneyju, a kao bauštelac radi kako bi zaradio nešto dodatno, prenosi Index.hr. San mu je nastupati u slavnoj Operi u Sydneyju, a to bi mu svakako moglo poći i za rukom.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.