Darijo Kordić magistrirao teologiju u Zagrebu

Bivši član predsjedništva Hrvatske Republike Herceg Bosne, kao i predsjednik HDZ-a BiH te jedan od ratnih zapovjednika HVO-a u Središnjoj Bosni, Darijo Kordić diplomirao je u Zagrebu na Katoličkom bogoslovnom fakultetu.

Čestitamo našem Dariju koji je danas obranio svoj diplomski rad i postao magistar teologije, objavljeno je na Facebook stranici Udruge “Hrvatska zvona”, čiji je član i sam Kordić.

“Hrvatska zvona” su nevladina organizacija koja želi u društvo Bosne i Hercegovine unijeti nove ljude, nova znanja i nove vrijednosti, a na prošlim parlamentarnim izborima u BiH okušali su se u suradnji s Hrvatskom republikanskom strankom.

Haaški sud je Darija Kordića zbog navedene “političke odgovornosti za ratne zločine u Ahmićima te u vrijeme bošnjačko-hrvatskog sukoba u dolini Lašve” osudio na 25 godina zatvora, a on je odslužio dvije trećine kazne (17 godina) nakon čega je pušten na slobodu. Posljednjih šest godina živi s obitelji u Zagrebu, a na uvjetnoj slobodi je do 2022. godine.

Prvih devet godina, od 1997. do 2006. godine, odslužio je u Haagu, a idućih osam godina u zatvoru Grazu. Hrvatski mediji, a i mnogi koji poznaju Darija Kordića navode da je u zatvoru doživio preobraćenje te se dodatno posvetio vjeri, zbog čega je nakon povratka u Zagreb upisao studij teologije.

Čestitamo našem Dariju koji je danas obranio svoj diplomski rad i postao magistar teologije!

Posted by Hrvatska zvona on Monday, 21 September 2020

(www,jabuka.tv)


19 komentara

  • LAKO JE DOKTORIRATI NEKU GLUPOST, ŠTA NEKOGA ZANIMA TEOLOGIJA, I ŠTA TI MOŽEŠ S NJIM
    PAMETNIJE BI BILO DA SI S TIM NOVCEM POMOGAO NEKOME, ILI DA SI IH ULOŽIO U NEŠTO PAMETNIJE KAD SI VEĆ IMAO VOLJU DOKTORIRATI.
    ZA TEOLOGIJU PAMET NIJE POTREBNA, ČISTO BUBANJE GLUPOSTI

  • ko šiša 120 mrtvih u Ahmićima, među kojima su većinom bili žene, djeca i starci. Pa to su svakako Balije – niža vrsta od ‘rvatn’a katol’ka. Zato, ustanimo na noge i pozdravimo velikim pljeskom sve nazočne velikane… Živila teologija! Živio Magisterij! Živio heroj Dario Kordić! Živio prosvjetitelj fra Mario Knezović! Živile prave kršćanske i humanističke vrijednosti klanja i ubijanja. Životinje, a ne teolozi. PLJUC

  • Nisam čuo ni od jednog katoličkog popa da govori da treba ubijat, za razliku od muslimanskih i pravoslavnih popova. Naprotiv, oni govore, ako dobiješ šamar sa jedne strane okreni i drugu.

  • A komunjare nemaju drugog posla nego se na sve ovakve vijesti dignut na zadnje noge i pljuvati po svemu i svakome osim po svojim drugovima!

  • On osuđen, ni kriv ni dužan, za prevelik broj žrtava, nakon te osude svaki dan iskaču nova mjesta pokolja Hrvata, više nego u Ahmićima ako cemo brojati. Ako ste pošteni Muslimani osudite svoje. Zbog vaših spodoba, mudžahedina je iselilo 400 tisuca Hrvata. Tko se boji pokolja, oni koje su najviše ubijali. Hrvati se boje dok se Muslimani vraćaju, je li to normalno ako su vas toliko pobili, ako je UZP izvršen nad vama. Ima li tu logike, smrdi li vam nešto tu. HRVATI SREDNJE BOSNE U OKRUZENJU POCINI ZLICIN ILI SE BRANILI ID MUDŽAHEDINA, ISILOVACA I OSTALIH ZLOČINACA. Kad vidim da osudite posthumno Alijo, Sefera i ostale inda prihvaćamo i naše zlocine. Do tada prodajite nekome drugome priču. Bog je jedini pravedan, kod njegabne vrijede ovozemaljski sudovi. Tek tada cemo vidjeti što je tko učinio. Zato Kordiću podrska što si se izvukao iz ralja svjetskih hostaplera, iz ralja onih koji sude bez dokaza. Po tome kako su njega osudili trebalo je osuditi sve unproforce koji su gledali ubijanja, nisu intervenirali ni u Srebrenici, Vukovaru, Škabrnji, iako su imali moć da to spriječe. Amerikanci su puštali Srbe da naprave velike zlocine misleći kako ce ostati Jugoslavija, nije ih bilo briga što je ubijena tolika mladost, zaustavili su Oluju kod Banja Luke, vidjeli su i Srebrenicu ta vide i pticu na grani ali nisu intervenirali. Bombardirali su Srbe tek kad su ostvarli nekakvu svoju kartu na Balkanu. Karte se miješaju i dalje, i dalje mutikase mute na Balkanu. Zato ne nasjedajte, ne ubijajte nikoga osim ako se morate braniti za ljutu muku. Hrvatska je oblika kifle, stoljecima nas ubijaju razni zločinci, pocev od Turaka,partizana, Srba pa dalje, sve gamad do Engleza koji su znali da ce kenjcina Tito pobiti stotine tisuca. Nije ih bolila duša zbog toga nadam se da ce na onom svijetu. Turci su nabijali na kolac, uzimali djecu, obucavali ih da ratuju protiv svojih roditelja,zlocin nad zlocinima, ubili milijun i po Armenaca i nikom ništa.

  • Zbog svega navedenog pripremajte se za obranu, ovdje ratovi nikada ne zavrsavaju, nemojte dopustiti ponovno 45., 90.,

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.