Daria Ramljak i Vinko Ćemeraš u polufinalu Voicea – Jabuka.tv

Daria Ramljak i Vinko Ćemeraš u polufinalu Voicea

Dvoje Hercegovaca Daria Ramljak i Vinko Ćemeraš ušlo je u polufinale glazbenog showa The Voice Hrvatska.

Svoj nastup završio je Mostarac Josip Palameta, ali zato Međugorčanka Daria i Čapljinac Vinko nastavljaju svoj put u ovom natjecanju.

Josip i Vinko bili su među četvero najboljih natjecatelja u timu Davora Gobca.

Mostarac je imao odličan nastup s pjemom “Tajna vještina” od Gibonnija, dok je Čapljinac oduševio s pjesmom “Black” od Pearl Jama.

Nakon glasovanja publike, kao prvi polufinalist iz Gobčeva tima prošao je Vinko Ćemeraš. 

Potom je Gobac kao mentor odlučio da kao druga polufinalistica ide Dora Juričić.

Nakon toga uslijedili su nastupi četvero natjecatelja iz Vanninog tima. A Međugorčanka Daria Ramljak ponovno je demonstrirala svoj fantastičan glas uz izvedbu pjesme Bon Jovija “Bed of Roses”.

Odlukom publike Filip Rudan je prošao kao prvi polufinalist, a mentorica Vanna je odlučila drugo mjesto dodijeliti Dariji.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Ova djevojka pjeva tako bozanstveno milina je slusati mislim da je na vecoj razini od drugih izvodjaca po meni sigurno pobjedjuje!!

  • Darija je dar od Boga ! Šta god drugo dodam pred ovom prvom rečenicom gubi vrijednost. Draga Darija jednostavno ostanem bez riječi kad To otpjevaš bilo koju pjesmu ili nastup ! Sretno budi onakva kao što si do sada bila i bit ćeš svakom draga i mila !!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.