Danijela Dvornik progovorila o gadnim svađama s Dinom pa ganula mnoge

Danijela Dvornik kroz posljednje dane vrlo je emotivna.

Vrijeme u izolaciji provodi prekopavajući stare albume i oživljavajući stare uspomene.

Iako je od smrti Dine Dvornika prošlo gotovo 12 godina, tuga zbog njegova odlaska ne blijedi ni danas. Tako se Danijela na svom Instagramu prisjetila svoje najveće ljubavi uz njihovu zajedničku crno-bijelu fotografiju.

Ono kad se gadno posvađate i dobiješ pjesmu, napisala je Dvornik ispod fotografije koja prikazuje nju i Dinu koji joj želi dati poljubac dok ona nezainteresirano stoji. Uz objavu je napisala i stihove pjesme “Ljubav osjećam” i na kraju dodala ”nitko kao on”.

Njezina objava ganula je brojne obožavatelje. “Da, stvarno je bio najbolji”, “Predivno”, “Vas dvoje ste mi sinonim za ljubav. Bez obzira na to što pretpostavljam da vam nisu uvijek cvale ruže”, samo su neki od komentara, prenosi Večernji.hr.

Jedan od pratitelja zapitao se i kako bi Dino da je živ reagirao na cijelu situaciju s koronavirusom i karantenom.

 

View this post on Instagram

 

Ono kad se gadno posvađate i dobiješ pjesmu ❤️ Osjećaj da nisam svoj Širi se u mojim grudima I da sam samo bio jedan mali broj U tvojim dugim pismima Nisam više ono što sam bio ja Iščupala si me iz korjena Neću više scene radit vjeruj mi Samo budi moja voljena Ako hoćeš biću opet Ono što si željela Maknut ću od sebe Sve što nisi voljela REF Ljubav osjećam, život uzimam Kao nikad, nikad, nikada do sad Tebe dozivam, da s tobom budem sam U ovim dugim ljetnim noćima Još se sjećam kada rekla si Da živim u nekom čudnom svijetu svom Ne znam kako ali daj oprosti mi Nisam znao kud bi sa sobom Sumnjala si da te volim ja Dal’ je ljubav moja tebe dostojna Glumio sam nekog polumangupa Ali ti si bila prema meni iskrena Znam da bio sam idiot Bančio sam noćima Al’ gledam sada život Nekim drugim očima REF Ljubav osjećam, život uzimam Kao nikad, nikad, nikada do sad Tebe dozivam, da s tobom budem sam U ovim dugim ljetnim noćima (x4) Ljubav osjećam #nitkokaoon #ljubavosjecam #blastfromthepast

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Mislim da bi se posvetio igranju Play stationa, a možda bi radio i nove pjesme. U svakom slučaju, popi**io bi, zaključila je šaljivo Danijela.

(www.jabuka.tv) 


5 komentara

    • Tipicna mizigenija ili mrznja prema zenama, koja se, izmedju ostalog, ispoljava i na taj nacin da vrijednost zenske osobe vidimo u njezinu izgledu i korisnosti u kuhinji (kao stroj u domacinstvu) i ukoliko ne zadovoljava nase standarde izgleda i korisnosti potpuno je obezvrijedjujemo.

  • “U ovim dugim ljetnim noćima”. Valjda dugim zimskim noćima, izgorenog mozga muzičaru. Da nije čiji je, mogao je sada bit stari momak, čudan, mučan itd.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.