Danijela Botu ne žele na televiziji

Čapljinski slavuj, kako ga neki nazivaju, Danijel Boto snimio je spot za pjesmu „Odboluj me na vrijeme“. Spot je sniman u Mostaru kod Dike Slezaka i u hotelu Bevanda. Snimanje koje je trajalo čak sedam sati, prema Botinim riječima, nije bilo puno naporno. Osim Bote spot krase dvije prelijepe manekenke iz agencije Estera u Mostaru.

 Cecin prateći vokal u Botinoj pjesmi

Pjesmu „Odboluj me na vrijeme“ specijalno za njega napisala je Marina Tucaković, kompoziciju je radila  Biljana Vujović, aranžman Dragan Sainović Šaja, poznati aranžer koji surađuje sa Stojom, Sašom Matićem, Šabanom Šailićem, Zvezdama Granda i mnogim drugim.

„Kad sam bio u reality show Big mama house sprijateljio sam se sa ukućaninom Lukom, čija je majka radila na pjesmi koju je napisala Marina Tucaković, okrenuo sam Marinu na mobilni i tako došao do nje, Marina je super osoba, jednostavna, prirodna, jako dobra osoba“, kazao je Boto.

Poznati pjevač nam je otkrio kako je prateće vokale otpjevala Snežana Aga, inače Cecin prateći vokal.

Na pitanje ima li pjesma autobiografskih elemenata Boto je odgovorio: „Pjesma ima autobiografskih elemenata, pronašao sam se u pjesmi, tako da je Marina točno pogodila što mi odgovara“.

Danijel Boto u društvu Marine Tucaković

Obećanje, ludom  radovanje

Boto je imao velikih problema zbog blokade spota na televizijama.
„Spot je poslan na nekoliko televizija, CMC nije jedini i mogu reći da sam dobivao da kažem obećanja, obećanje ludom radovanje, očekivao sam da se spot prikaže prije tri tjedna to se nije dogodilo i ispričavam se svim fanovima na facebook-u koji su slali poruke, od toga nije ništa bilo dosada. Prema informacijama koje sam dobio na CMC ne mogu pjevači iz Bosne i Hercegovine, ali život ide dalje“, kazao je optimistični Boto.
Za sve njegove obožavatelje naglašavamo da će se spot uskoro naći na YouTubu, do tada uživajte u ovoj verziji.

 

 

Pogled.ba

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.