Daniel Craig ponovno u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta, Rami Malek glavni negativac

Tvorci serijala filmova o Jamesu Bondu objavili su da će Danijel Craig ponovno nastupiti u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta.

Vijest o novom filmu objavljena je u živom prijenosu s Jamajke iz vile “Golden Eye”, gdje je snimljeno ostvarenje “Doktor No”, u kojem je Bonda igrao Sean Connery, kao i ostvarenje “Živi i pusti umrijeti”, koji je osmi film iz serijala, u kojem je Bonda odigrao Roger Moore. Ova vila igra veliku ulogu za tvorce filma, jer je u njoj Ian Fleming napisao prvo ostvarenje o tajnom agentu.

Najavljeni film će se snimati idućih nekoliko mjeseci na raznim lokacijama, a osim Jamajke, “Bond 25” će se snimati i u Norveškoj, Velikoj Britaniji i Italiji.

Obožavatelji su se nadali da će u živom prijenosu biti objavljen i naslov novog filma, međutim tvorci su tu informaciju odlučili zadržati u tajnosti, tako da novi film trenutno nosi radni naziv “Bond 25”.

Scenarij za novi film su pisali Neal Purvis, Robet Wade, Scott Z. Burns i Phoebe Waller-Bridge.

Ova postava nije željela otkriti više detalja o novom filmu, osim da će radnja početi na Jamajci, gdje tajni agent uživa daleko od službe. Za potrebe ovih scena izgrađena je i posebna kuća za Bonda, na kojoj je radilo preko 500 lokalnih radnika.

Ono što je novina u novom ostvarenju je novi negativac, kojeg će tumačiti jedna od trenutno najvećih zvijezda, glumac Rami Malek.

On nije bio prisutan na Jamajci u živom prijenosu, već se javio iz New Yorka sa seta jednog drugog filma. Malek je u javljanju obećao gledateljima da će donijeti lik potpuno drugačijeg negativca od svih do sada i da će namučiti agenta 007.

Osim Ramija Maleka, među novim licima koja će sudjelovati u stvaranju “Bonda 25” su i Billy Magnussen, Lashana Lynch, Ana de Armas, Dali Bensallah, i David Dencik.

Od ostale glumačke postave, publika može očekivati povratak Léae Seydoux i Jeffrey Wrighta u ulozi Felixa Leitera, kao i kompletne postave MI6 agencije. U ulozi kultnog šefa koji se potpisuje kratko “M”, naći će se Ralph Fiennes.

Povodom najave o snimanju novog filma, glumac Daniel Craig je izjavio da je svaki novi Bond veliki izazov za glumačku postavu i tvorce filma, prenose Nezavisne novine.

Svaki novi Bond je uzbudljiviji i svaki novi Bond postavlja nove granice i nastoji da bude drugačiji od prethodnih ostvarenja, rekao je Craig u živom prijenosu s Jamajke.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.