Daniel Craig će dobiti zvijezdu na Stazi slavnih

Daniel Craig, glumac kojeg je u sam glumački svjetski vrh vinuo James Bond, točnije pet nastavaka koliko ih je snimio, dobit će svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu.

Svečanost će se održati prije američke premijere filma “No Time To Die”, a Craigova zvijezda bit će postavljena na bulevaru 7007, čime će se odati i svojevrsna počast kodnom imenu najslavnijeg fiktivnog tajnog agenta na svijetu.

Zanimljivo, Craigova zvijezda bit će postavljena odmah pokraj jednog od njegovih prethodnika, Rogera Moorea.

Rami Malek, koji glumi negativca nasuprot Craigu u filmu “No Time to Die”, održat će govor na ceremoniji u čast svoga kolege, kao i filmski producenti Michael G. Wilson i Barbara Broccoli.

Inače, najnoviji film o Jamesu Bondu tijekom prva dva dana prikazivanja u kino dvoranama postigao je dobit od 22 milijuna dolara, objavili su producenti, a moguće je i da obori rekorde gledanosti.

Glumac koji je iznimno tajnovit kada je u pitanju njegov privatni život, teško je prihvatio slavu. Kako je otkrio u jednom intervjuu, trebalo mu je 20 godina da se navikne na ideju odricanja privatnog života i onoga što u stvarnosti jest.

(www.jabuka.tv | Foto: Getty Images)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.