Dani kruha u Mepas Mallu – Jabuka.tv

Dani kruha u Mepas Mallu

Ništa ne miriše bolje od svježe pečenog kruha, a slatki miris ove subote neće zaobići ni prizemlje našeg centra. I ove godine svi posjetitelji Mepas Malla će imati priliku, povodom Dana kruha uživati u već tradicionalno najukusnijem sendviču. Pored izvrsnog okusa ovaj sendvič je jedan od najvećih na ovim prostorima, a dugačak je preko 50 metara. Ova divovska delicija koja se radi od ukusnih svježih baguetta, Gavrilović čajne kobasice, abc sirnog namaza sa zelenom kristal salatom, neće vas ostaviti ravnodušnim ni izgledom ni okusom.

Slasne porcije ovog sendviča posjetiteljima će dijeliti uvijek ljubazne hostese, a za veselu atmosferu pobrinut će se Ivo Jurić.

I ove godine najukusniji događaj u listopadu, već tradicionalno podržali su Konzum, najveći trgovački lanac u regiji i Gavrilović, najstariji i najpouzdaniji hrvatski proizvođač mesnih proizvoda.

Ove subote pridružite nam se u kušanju slasnog divovskog sendviča, kojim ćemo uz veselu atmosferu i ugodno druženje, zahvaliti zemlji za sve plodove koje nam je darovala.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu