Dani kruha u Mepas Mallu

Kruh ne predstavlja samo običnu namirnicu, već ima snažnu simboliku života, topline doma, davanja, uspjeha i novih početaka.

Mjesec listopad je mjesec u kojem se na svečani način obilježavaju Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, uspjehe i darove kojima smo tijekom godine bili podareni.

Povodom toga Mepas Mall je odlučio organizirati zabavni program za Dane kruha na prvom katu našeg centra.

Mala škola velikih pekara

Četvrtak 17.10.2019. od 18:00 do 20:00 sati na 1.katu Mepas Malla

Posjetite naš centar u četvrtak 17.10. od 18:00  sati i uživajte u maloj školi velikih pekara i čarobnim igrama koje smo vam pripremili.

Velika potraga za pecivima, velika kuhinja malih pekara, tematska bojaonica i tematska slagalica, te kuhinjica djevojčice Wissper u kojoj će nam pokazati kako se pravi kruh, samo su neke od zanimljivih igara u kojima ćete moći sudjelovati.

Kreativni rad s tijestom od kruha idealan je za djecu jer ih usput uči oblicima, veličinama i bojama. Djeca će svojim ručicama izraditi mirisne ukrase od kruha i na taj način zahvaliti Planeti na plodovima zemlje.

Stoga, posjetite svoj omiljeni centar u četvrtak od 18:00 sati i obilježimo zajedno Dane kruha kako bismo uz igru i zabavu podigli svijest o zdravoj prehrani i ekološkoj proizvodnji.

Čekamo Vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu