Dani Jara 2018.: Turnir “Zaseok/prezime” i Večer folklora u malom selu velikoga srca – Jabuka.tv

Dani Jara 2018.: Turnir “Zaseok/prezime” i Večer folklora u malom selu velikoga srca

Malonogometni turnir “Zaseok/prezime” održat će se od 6. do 10. kolovoza, a zaključna Večer folklora u subotu 11. kolovoza u sklopu manifestacije “Dani Jara 2018.”.

Ova manifestacija širokobriješko će naselje sljedećih dana učiniti središtem okupljanja svih Jarana i njihovih prijatelja.

Na spomenutom malonogometnom turniru Jarani će pokazati svoje nogometno umijeće kojim su se izborili i za finale Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega – Ožujsko 2018.  “Dani Jara” bit će zaključeni večeri pjesme i plesa na Večeri folklora koja se ove godine održava pod nazivom “Čuvat ćemo običaje svoje”.

Kako ističu organizatori, ovaj događaj nastoji okupiti sve Jarane te igrama, druženjima, pjesmom i plesom pokazati jedno veliko zajedništvo kako bi svi skupa dali svoj doprinis malom širokobriješkom selu, za koje ističu da je malo selo velikoga srca.

Kada uzmemo u obzir da su Jarani nakon 40 godina ušli u finale Mjesnih zajednica u Širokom Brijegu, ne sumnjamo da će u Jarama ove godine biti veličanstvena atmosfera, zaključili su organizatori za portal Jabuka.tv.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.