Danci napali Slovence: Tvrde da imaju fotografije koje dokazuju kako su sami krivi za trovanje hranom – Jabuka.tv

Danci napali Slovence: Tvrde da imaju fotografije koje dokazuju kako su sami krivi za trovanje hranom

I dok smo na početku mislili kako će ovo Svjetsko rukometno prvenstvo biti upamćeno po koronavirusu, jedna je druga pošast bila još gora za neke reprezentacije.

Hrvati, Slovenci i Danci bili su samo jedni od mnogih koji su imali probleme sa želučanom virozom, a čini se kako su Slovenci prošli najgore.

Podsjetimo, Slovenija je protiv domaćina Egipta vodila pet razlike u odlučujućoj utakmici za plasman u četvrtfinale. Na kraju je bilo neriješeno, a dalje je prošao Egipat. Slovenci su poslije otkrili kako se pola njihove reprezentacije otrovalo hranom.

Čak 12 igrača naše reprezentacije otrovalo se hranom u 24 sata prije naše posljednje utakmice u Egiptu. Pa, to nije bio “virus”. Rukometaši su vrištali od bolova, povraćali i jurišali u toalete kao da im je život u pitanju. Tijekom noći pali su Staš Skube i Dragan Gajić, neposredno pred utakmicu, naš najveći i najjači igrač Blaž Blagotinšek srušio se u svlačionici od bola u svojoj bljuvotini i prevezen je nazad u hotel, napisali su u priopćenju.

Domaćin Egipat, koji je jako puno uložio u ovo Svjetsko prvenstvo koje je na kraju održano bez gledatelja, našao se jako uvrijeđen. Optužbe o trovanju hranom proširile su se rukometnim svijetom i bačena je ljaga na organizaciju. Jedni tvrde da je stvar u hrani, drugi da je stvar u vodi.

No možda nisu svi rukometaši imali problema zbog istog razloga. To je jasno rekao Morten Henriksen, direktor danske reprezentacije. Njegove riječi prenose danski mediji uoči četvrtfinala s Egiptom, a izvor je jedan egipatski medij.

Ma to je smiješno. Imamo fotografije slovenske delegacije koja je naručila pizze izvana, rekao je Henriksen i dodao:

Nisu samo oni imali probleme s probavom. I drugi, koji nisu igrali protiv Egipta, imaju slične probleme. Organizator je sve poduzeo da se održi higijena i vjerujemo da će tako ostati do kraja. Mi ćemo jesti ono što nam spreme u hotelu, a naručivanje pizze ne bih nikome preporučio.

Vidjet ćemo što na ovakve optužbe kažu Slovenci…

Slovenci se žalili IHF-u: Igrači su vrištali od boli, povraćali i padali u svlačionici

(www.jabuka.tv | Foto: AFP)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.