Danas će se o Hrvatskoj na internetu pojaviti više tekstova nego što je ukupno objavljeno od 1991. – Jabuka.tv

Danas će se o Hrvatskoj na internetu pojaviti više tekstova nego što je ukupno objavljeno od 1991.

Suosnivač Degordiana Tomislav Grubišić jutros je objavio zgodnu stvar; njihov Mediatoolkit, alat koji prati sve što se piše o bilo kome na internetu, predviđa da će se danas pojaviti više tekstova o Hrvatskoj nego što je objavljeno od osnutka države.

Tristo tisuća članaka u pola sata

Grubišić posljednjih tjedana svako malo objavi neki zgodan podatak izvučen iz Mediatoolkita koji razvijaju posljednjih sedam godina i trenutačno ga prodaju u 60 zemalja svijeta.

Tako je nakon utakmice s Rusijom objavio graf koji prikazuje da je u pola sata o Hrvatskoj objavljeno 20.000 članaka, odnosno da se u 12 sati nakon pobjede o nama pisalo više nego posljednje tri godine. Jučer, nakon pobjede nad Engleskom, u pola sata Mediatoolkit je zabilježio gotovo 300.000 objava.

Objavu Tomislava Grubišića, suosnivača Degordiana, prenosimo u cijelosti:


Prema ovoj statistici danas ce se na internetu vise objaviti tekstova o Hrvatskoj nego sto je objavljeno u cijeloj njezinoj povijesti od osnutka.

Nakon pobjede nad Rusiom objavio sam graf gdje se vidi da je bilo 20.000 objava pola sata nakon utakmice na webu
Nakon pobjede nad Engleskom gotovo 300.000
Sto ce biti nakon finala
🙂?

Ovo mjerim preko Mediatoolkita – to je alat koji prati sto se sve pise o bilo kome na cijelom internetu u real timeu i jako san ponosan koliko smo ga dobro razvili u zadnjih 7 godina i napravili pravi biznis od njega. Prodajemo ga u 60 drzava na svijetu.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • 🇭🇷🇭🇷🙏🏻🙏🏻✌🏻✌🏻I ZASLUŽENO JE DA SE PIŠE I OBJAVLJUJE TO SU NAŠI DEČKI I SVI MI SKUPA ZASLUŽILI NEK SE ZNA DA POSTOJE DOBRI I POŠTENI LJUDI KOJI SE BORE ZA SVOJU ZEMLJU ….SVAKA ČAST IZBORNIKU ZLATKU KOJI NIJE DOPUSTIO POLITICI DA SE UBACUJE U REPKU ZATO I JE TAKO DOGURALO DALEKO …BOG JE UZ NAS IDEMO DO KRAJA 🇭🇷🇭🇷🙏🏻🙏🏻✌🏻✌🏻IZNAD SVIH HRVATSKA

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.