Dan državnosti BiH neradni dan

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava javnost da je Zakonom o proglašenju 25. studenog Danom državnosti BiH utvrđeno da je taj dan državni praznik.

To znači da tog dana državni organi, poduzeća i druge pravne osobe neće raditi.

Shodno navedenom, 25. studeni – Dan državnosti Bosne i Hercegovine se kao državni praznik obilježava samo jedan dan i to na dan državnog praznika, te je srijeda, 25. studenog 2020. godine neradni dan, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike, prenosi Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Vlada Županije Zapadnohercegovačke, na 70. sjednici održanoj 20. studenoga 2020. godine u Širokom Brijegu, donijela je Odluku kojom je 25. studenoga 2020. godine (srijeda) proglašen neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj. priopćeno je iz Vlade ŽZH.

(www.jabuka.tv) 

7 komentara

  • Koka kaze..kako ko?Ako je neradni dan..onda nitko ne radi..sve se zatvara..kao u svim normalnim drzavama?!Kod nas u nasoj “normalnoj..cijenjenoj drzavi “BIH””ne rade uljebi..ali zato SVI privatnici rade!RS radi normalno i taj dan ih se uopce ne tice!I sto se dobije od svega ovoga!Hebo lud zbunjena!A plus toga..evo mi Hrvati imamo pravdanje za slavljenje toga dana i neradni dan..sv.Kata!Imam 31g.rad staza i NIKAD sv.Kata nije bila neradni dan!Necu racunati ono prije 90-ih..jer tad se slavilo to sto slavimo i dan danas..ali velim od kad JA POSTADOH KRSCANKA.sv.Katu slavim PRVI put ove god,kao neradni dan!Svim Hrvatima..SRETAN DAN DRZAVNOSTI U FBIH🙈🙈🙈🙈🙈🙈🐵🐵🐵🐵😭😭😭😫😫😫😫uz zeznuh se..sv.Kata🙏😇

  • Prokleta bila ta BiH ,pa tko ce slaviti nego oni sto imaju placu iz tzv drzave BiH. Ostali narod radi kao normalan dan. Nek radi i treba da radi tko ce slaviti nesto sto nema.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.