Damir Beljo u Zagrebu na operaciji lakta

Najbolji bh. boksač Damir Beljo u ponedjeljak će u specijalnoj bolnici Aksis u Zagrebu operirati lakat. Podsjetimo, “Bombarder s Neretve” početkom ožujka imao je jedan dio operacije lakta, koju su u Mostaru izveli dr. Maki Grle i prof.dr. Ostojić.

“Danas je nova operacija lakta i nadam se da će dragi Bog dati da bude uspješna i da se vratim tamo gdje sam stao, ali opet nek bude volja Božja, on zna što je najbolje i neka tako bude. Hvala dr. Grli i dr.Ostojiću koji su odlično odradili jedan dio operacije lijevog lakta, a danas u Zagrebu drugi dio radi dr. Miskulin. Moram napomenuti da sam se jako pozitivno iznenadio kad sam vidio dr. Grlu koji je iz Mostara došao biti sa mnom i dr. Miskulinom u operacijskoj sali”, poručio je Beljo pred operaciju te se zahvalio na velikoj podršci javnosti.

Podsjetimo, nakon uspješnoga povratka u ring i pobjede u Düsseldorfu protiv rumunjskoga boksača Macoveia, Beljo je najavio operaciju koja je bila jedino rješenje jer mu je lakat kočio lijevu ruku već duže vrijeme i u Njemačkoj je boksao pod blokadom.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.