Damir Beljo opet u ringu: Nijemac tražio revanš!

Damir Beljo uskoro će ponovno u ring. Prvak Europe po WBO verziji, po pravilima ove organizacije, mora svoj naslov osvojen u studenom u Širokom Brijegu braniti u roku pola godine.

Najbolji bosanskohercegovački boksač nadao se kako će titulu braniti u travnju u Londonu, ali to se neće dogoditi.

”Trebao sam titulu braniti u Londonu 9. travnja, a protivnik je trebao biti engleski boksač Tony Bellew. Međutim, to je propalo jer je WBO javio da najkasnije početkom ožujka moram braniti svoj pojas. To mi je doslovno poremetilo sve planove i bili smo prisiljeni sve iznova”, kaže za Bljesak.info Damir Beljo.

WBO mu je dodijelio novog protivnika, ali dobro znano lice. Šestog ožujka ove godine branit će svoj naslov protiv čovjeka protiv kojeg ga je i osvojio. Maik Kurwzeil bit će mu protivnik, a zanimljivo da je Kurzweila Beljo u Berlinu nokautirao točno na isti datum – 6. ožujka 2015.!

Ovaj meč će se održati u Greifswaldu na granici Njemačke i Poljske.

”On je poslije tog meča ubilježio pobjedu i tražio je revanš, s obzirom da je prije poraza od mene imao 14 uzastopnih pobjeda klasičnim nokautom. Na reviji će nastupiti jedna od najvećih njemačkih nada u superteškoj kategoriji Christian Lewandowski, a organizatori su Enrco Schutze i bivši šef Saueranda Hagen Doering, PSP Boxpromotion i Z-boxpromotion”, objašnjava Damir Beljo.

Sve dalje informacije oko ovog meča bit će objavljene na Beljinoj Facebook stranici.

(Bljesak.info)

5 komentara

  • Navijam za njemca jer si ti Beljo bosanac i hercegovac,jebo te Dragna Čović i vartina zastava kojunosiš.Mi smo Hrvati i dok ima ijedan težit će da se to što ti nosaš i predstavljaš uništi…
    JEDINO HRVATSKA nauči to i ti i Čović đubre

  • Beljo predlažem ti meč i revanš u Zenici pred svojom istinskom publikom jer si ti istinski domoljub i bosanac za novac,koliko ti se plati.Tako se može biti i Čečen i Turčin..O protivnicima i njegovom kvalitetu u boksa suvišno je pisati i bilo što govoriti.Beljo je promocija sporta,Mostara,politike u liku i djelu Dragana Čovića i HDZ-ce. ljubavi prema BiH-ni,naravno onoliko koliko je njima dobro i koliko imaju osobne koristi,koliko im se plati.Ostali hrvati su veći domoljubi i više vole BiH-nu nego ovi vještački,koji svoju ljubav prema BiH-ni skupo naplate i promoviraju sebe.SMJEŠNO-ne zamaraj te obični narod koji jedva krpi kraj sa krajem.

Komentiraj: