Dame, s ovim savjetima ljubavi neće faliti: 10 zlatnih ljubavnih zapovijedi

Ovo su stvari koje će vrijediti uvijek i stoga je poželjno da ih se zauvijek i pridržavate!

1. Nemojte se početi derati čim on predloži nešto što vama nije najdraža aktivnost! Razgovarajte s njim pristojnim tonom i iskopajte zajedno neki kompromis!

2. Nakon seksa, privijte se uz njega goli i malo se mazite i zadrijemajte… Ne morate iste sekunde nakon orgazma uskočiti u svoju staru kućnu trenirku!

3. Na prvom izlasku sigurno niste kukali kako ste debeli i jadni pa to nemojte prakticirati ni u vezi! Ostanite vedri i neke stvari zadržite za sebe. I njemu ćete biti privlačniji samopouzdani!

4. Bez obzira na to koliko ste dugo zajedno, bit će mu drago ako se ponekad doslovno zabuljite u njega s onim sladunjavim, blesavim, zaljubljenim smiješkom.

5. Koliko god mrzili jutro, povremeno mu priuštite jutarnji seks kada je njegov libido na vrhuncu! Vjerujte da će vam biti zahvalan, a i vama će orgazam biti divan uvod u novi dan!

6. Na koji vas god način povrijedio/razočarao/zanemario, nikada nemojte o problemima raspravljati u javnosti, a pogotovo ne u društvu. Nitko ne mora znati za vaše probleme!

7. Zadržite dozu ženstvenosti i tajanstvenosti tako što ćete određene beauty rituale uvijek obavljati u njegovoj odsutnosti! Vjerujte da će njemu biti interesantnije uživanje u rezultatu nego proučavanje postupka.

8. Zadržite dozu šarma i ludosti i učinite ponekad nešto što ne očekuje! Na primjer, dok hodate ulicom, zgrabite ga za guzu, a kad vam se okrene, samo se nasmijte i zavodnički namignite!

9. Ponekad se malo potrudite i u obične dane, kada za to nemate neki specijalan povod. Jednog običnog utorka na primjer, kada se vrati s posla, neka vas zatekne u štiklama i izazovnom donjem rublju, prenosi Cosmopolitan.hr.

10. Nemojte se ponašati kao da ste sijamski blizanci. Ne morate izlaziti zajedno svaki put! Večer će imati puno bolji kraj nakon par pića s vašim curama i upucavanja nekog totalno slatkog frajera, kada ćete se osjećati super seksi i napaljeno, baš za vašeg partnera!

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.