Dalić: “Krunica je uvijek uz mene, kad je stisnem, sve bude lakše”

Kod mene je vjera stalna i sve što sam napravio u životu i svojoj karijeri mogu zahvaliti vjeri i dragom Bogu, rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i objasnio kako ga krunica smiruje.

Uoči prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji protiv Nigerije (subota, 21 sat) izbornik Zlatko Dalić gostovao je u programu Hrvatskoga katoličkog radija i podijelio svoje iskustvo vjere.

Kad čovjek izgubi svaku nadu, naravno da se onda priziva dragi Bog i vjera. Ali kod mene je, eto, vjera stalna i sve što sam napravio u životu i svojoj karijeri mogu zahvaliti vjeri i dragom Bogu, rekao je Dalić u emisiji HKR-a “Zašto vjerujem“, emitiranoj u petak.

Stalno ponavljam kako mogu biti prezadovoljan sa svime kako se to kod mene razvijalo. Bez kvalitetne vjere i dobrog motiva to je teško ostvariti, dodao je Dalić.

Šef stručnog stožera “vatrenih” otkrio je i kako se smiruje u teškim i napetim trenucima.

Krunica je uvijek uz mene. Kad osjetim neki takav trenutak, stavim ruku u džep, stisnem je i onda sve stvari budu lakše, rekao je Zlatko Dalić, piše24sata.hr.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.