Čudo u Kreševu: pile s četiri noge

Dolazak pilića na svijet i nije neka novost, ali kada na svijet dođe pile s četiri noge, događaj je vrijedan svake pozornosti.

Upravo se takav neobičan događaj zbio u Kreševu na sjeverozapadnom dijelu općine Šestanovac, na imanju Mladena i Marine Biskupović, piše slobodna dalmacija.

– Sve je izgledalo naoko u redu do trenutka kada su se pilići izlegli. U početku nismo primijetili nikakve neobičnosti na njima, sve do trenutka kada je četveronožac počeo zaostajati za ostalima – kazuje nam Marina Biskupović o neobičnu događaju o kojemu je ubrzo brujalo cijelo selo.
Neobični pilić svojom je pojavom uveseljavao cijelo mjesto, pogotovo one najmlađe koji su se pošto poto htjeli slikati sa četveronožnim ljubimcem. Međutim, nekoliko dana poslije seoski ljubimac ipak je uginuo.

Da stvar bude još zagonetnija, umjesto jedanaest pilića, koliko su domaćini očekivali da će nakon 21 dana doći na svijet, odnekud se potkrala pogreška, jer je na svijet došlo ni manje ni više nego njih trinaest.

– Čim se kokica nasadila, pobrojali smo jaja ispod nje. Međutim, nakon što su pilići ugledali svjetlo dana, u dvorište je ušetalo njih trinaest.

Kako? Sami zaključite – sumnjičavo će vlasnica čudnovate koke, ni sama ne vjerujući što se zapravo dogodilo.

U samo dva dana svi su pričali o čudu u Kreševu. Mnogi se pitaju je li to zbog zraka, koke ili jaja. Ali da dobijete pile sa četiri noge i trinaest umjesto jedanaest pilića, zaključak je jasan, posrijedi je toliko kontroverzna umjetna oplodnja.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.