Crna Gora: Nakon 20 godina otkrili da su im bebe zamijenjene

Nakon slučaja zamjene beba u porodilištu Kliničkog centra Crne Gore, koji je nedavno odjeknuo u javnosti, na površinu je isplivala sudbina dvije obitelji s primorja koje su pokrenule sudski spor.

Pomenuta događanja brzo su razotkrivena, za razliku od onog koji se trenutno vodi na crnogorskom sudu.

Naime, medicinskom pretragom jedna obitelj s primorja slučajno je otkrila da je prije 20 godina njihova beba zamijenjena u porodilištu kotorske Opće bolnice.

Nakon šokantnog otkrića, utvrđeno je da je njihovo dijete raslo u obitelji koja, također, živi na primorju. Ovaj slučaj dobio je sudski epilog, što je listu ‘Dan’ potvrđeno iz kotorske bolnice.

Prema pouzdanim informacijama ovog lista, obitelji čije su bebe zamijenjene prije dva desetljeća u kotorskoj bolnici su iz općina Budva i Herceg Novi.

U tijeku je jedan sudski spor s predmetom utvrđivanja zamjene beba u porodilištu bolnice Kotor. Po nalogu suda garantirana je tajnost podataka, tako da smo u obavezi da se pridržavamo te odluke suda i ne možemo objavljivati bilo kakve informacije vezano za taj spor odgovorio je direktor kotorske bolnice, doktor Ivan Ilić.

Zbog propusta oštećene obitelji navodno traže milijunsku odštetu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.