Čović potvrdio kandidaturu Borjane Krišto, on nije kandidat ni na jednoj listi

Predsjedništvo stranke u srijedu je jednoglasno utvrdilo kandidaturu Borjane Krišto za članicu Predsjedništva BiH, potvrdio je u četvrtak predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović ocjenjujući da je u pitanju osoba koja može ponuditi mnogo toga imajući u vidu njenu dugogodišnju političku karijeru.

Kaže da je o tome danas razgovarao i s predsjednicima drugih stranaka Hrvatskog narodnog sabora te je podsjetio da HDZ čeka tri mjeseca intenzivne političke kampanje koja će se graditi na temeljima svježine u politikama.

Imamo najpametnije i najljepše biće koje može ponuditi svoje životne vrijednosti koje gradi u posljednjih 20 godina. Krišto je jedna od zagovornica svih vrijednosti BiH kojima se HDZ danas ponosi. Vjerujem da će kampanja biti korektna, rasterećena svega što nam je nedostajalo za provođenje politika u BiH u posljednjim godinama. Ukoliko se budu poštovala ustavna načela legitimnog zastupanja onda se imamo čemu radovati nakon 2. listopada, rekao je Čović.

Kada su u pitanju kandidatske liste za predstojeće opće izbore u BiH, Čović kaže da je HDZ većinu posla u tom smislu završio, a rok za predaju Središnjem izbornom povjerenstvu BiH je 4. srpnja te je dodao da je preostalo završiti usuglašavanje s političkim partnerima, potvrđujući da on nije kandidat ni na jednoj listi.

(www.jabuka.tv)

28 komentara

 • Ti si Čova pravi gospodin. Mnogi svojoj ljubavnici ni karmin ne kupe a vidi tebe kako si ti dobre duse za svoju dragu😂😂😂😂. Svejedno fali ces nam.

 • Ova gora od Komšića , Krišto je u svojoj kući persona non grata a kamal da zastupa Hrvate BiH . Ljudi je pred kućom gađaju kamenjima , namjerno povučen potez da se uništi sve hrvatsko u BiH .

 • Dragane okani se vise hrvatskog naroda. Ti ces nas svojom politikom dokrajčiti totalne. Ovu vodi kuci ako ti je dobra..

 • Sivi sokole sta radis za boga miloga. A svejedno sokol ce sjedit i promatrat svoje tice..sokolice..tak da ti se to svodi na isto. Vodu vari..vodu ladi..idite kvragu svi vec jednom..pustite sirotinju na miru da umre..kad nemoze zivit normalno…

 • Nijedan Hrvat koji je stvarno Hrvat nije po volji Bošnjaka !
  Zvao se o Dragan,Marko,Ante, Jure…..svijedno je ….ako nisi podoban kao Željko Komšić nevoleti probošnjačka- projugo-Raja.

  • 16;46,
   Šta je tebi važno da te vole Bošnjaci.
   Ne volimo se ni između sebe a za njih i ostale mi nije ni briga to je najmanji problem.

 • naš drug Tito je imao pjesmicu za
  sve u Jugoslaviji koju smo svi u svim školama , u cijeloj
  Jugoslaviji , učili npamet. glasila je ;
  ” PET BUKTINJA PLAMTI DA PRIČAJU SVIMA DA U NAŠOJ ZEMLJI PET NARODA IMA”
  ( Sovenci, Makedonien, Crnigorci, Srbi , Hrvati ). Grb Jugoslavije.

 • Znamo da druga Doobročinitelja za jaja drži ona Jelka radi procjene i privatizacije SOKO-la, Čime ga ova baba ucjenjuje nije mi jasno.

 • Borjana, Baresa, Mijo Kresic, Jelka Milicevic, Pendes vjecni Covicevi lideri. Sa njima u totalni nestanak hrvatskog naroda. Njima se vjeruje jer su zajedno u talovima 25 god. Ilija Cvitanovicu, Marijo Karamaticu je li Borjana i vas kandidat i je li to izbor HNS i Covica. Ne sramotite se vise raspustite taj HNS koji je Čovićeva utvrda za sve manipulacije i lopovluke. Doduše i tu ima dvadesetak uhljeba na velikim plaćama. Samo lazi i obmane izlaze iz HNS. Koga vise obmanjujete stoko.

 • Veliki korak za čovječanstvo,hasahhhaaa,sjašio Draganče!!Alllliiiiipokušat će njegova prva pratilja da se popne na viš,ako padne tek tad su problemi mogući,haaahhhhaaa

 • iskeširao čovik 6 tisuća maraka Komisiji i dobio invalidninu. Ništa čudno, tako rade. Sve ponovno njih treba na provjeru pa bum videl. E tugo moja, jadnog li naroda.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.