Čović: "Nema podjela između Hrvata u BiH" | Jabuka.tv

Čović: “Nema podjela između Hrvata u BiH”

Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović kazao je u subotu na Općem saboru HDZ-a u Zagrebu kako će se Hrvati izboriti da budu svoji na svome, poručivši da nema podjela između Hrvata u BiH.

Iako nismo promijenili izborni zakon izborit ćemo se da budemo svoji na svome, nema podjela između Hrvata u BiH, rekao je Čović, podsjetivši da su Hrvati u BiH jedini predvodnici europskog puta zemlje, javlja Hina.

Kako prenose hrvatski mediji, osim Čovića, gosti na HDZ-ovu skupu su i predsjednik Kluba zastupnika Europske pučke stranke Manfred Weber, bugarski premijer Bojko Borisov, kao i predstavnici diplomatskog zbora, braniteljskih udruga, sindikalnih središnjica, znanstvenog, kulturnog, sportskog života…

Inače, nekoliko tisuća izaslanika trebalo bi na XVIII. općem izvještajnom saboru HDZ-a, koji se u subotu održava u Košarkaškom centru Dražen Petrović, donijeti novi stranački Statut, kojim HDZ želi demokratizirati i osuvremeniti taj stranački dokument.

(www.jabuka.tv)


14 komentara

  • Ima covicu izmedju vas u hdz A kamoli u hrvatskom narodu koji si potro toliko porodica vani i nikad nećemo biti na tvojoj strani

  • Moj dragane jabuko sa grane podijeljeni smo nikad veće podjele nije bilo bi političari ili ste slijepi ili se pravite budale pa pogledaj dragane Posavinu srednju Bosnu Hercegovinu gdje možeš reći da si recimo sa širokog brijega a da te ne izvrijeđali ili obratno iz Orašja ili viteza malo više se krećete kroz mijesta u kojima žive ostaci ostataka naplaćenih naroda a ne po Banjaluci sa Dodikom ispijati kave i to sa onim istim koji je naš narod istrijebio iz RS i sada po skupovima priča nebulozne o pobijenim tisućama srpske djece i vi na to šutite ko zaliveni i ponovo sa njim ruku pod ruku nisam član vaše stranke ali sam od rata uvijek glasovao za HDZ ako iziđem na izbore rađe ću glasati za nekog jebivjetra iz druga dva naroda nego za vas

  • Podjeljeni smo na privilegirane i sirotinju,običan narod od kojih mladi svakim danom sve više bježe vani…Političari,tajkuni,ratni profiteri,stranački privilegirane osobe vi to ne vidite ili nećete da vidite…Vamo dobro i želite pod svaku cijenu da tako i ostane…Jedino što vi vladajući nemate nikakvu oporbu i vjerovatno ostajete na vlasti do daljnjeg…Ovi što glume oporbu su isti ili još gori i po bilo koju cjenu se žele domoći fotelje,političkih funkcija a hrvatski narod im je svima na zadnjem mjestu…Lažni domoljubi,lažne patriote…

  • Ima podjela Čoviću, ima. Možeš ti pričati i lagati po Hrvatskoj, mi ovdje znamo da smo podijaljeni po više osnova. Podijeljeni smo na podobne i nepodobne, na bliske HDZ-u i one koji nisu bliski, na bogate i siromašne, na Hercegovačke i ostale hrvate. Sve te podjele su rezultat tvoje politike i skupine ljudi oko tebe.

  • Praviš savez sa Dodikom, sad se vidi čiji si igrač podvaljen Hrvatima. Mi koji smo stradali od Srpske agresije ti NEĆEMO DOZVOLIT DA ŠURUJEŠ SA ČETNICIMA NA NAŠU ŠTETU. DOBRO PAZI ŠTA RADIŠ!!!

  • Podjele su na pripadnike povlastene kaste i postene prave ljude a bili oni u Orašju vitezu sirokom isto je samo sto Ce nazalost prvi narod odavde nestati je hrvatski ali ako cemo biti realni hvala bogu pa postoji ta mogućnost da nema ovi nadi poslijeratnom biznismeni bi gonica robova imali za radnike a prodavanje magle je proslo savjet svima pobrinite se za svoju djecu od ovih nema pomoci

  • Najvažnija podjela je između vas komunista( koji ste sad većinom u vlasti i HDZ-u) i nas koji nismo komunisti. Druga važna podjela je ta što ste uzeli sve sebi i svojima a sirotinja nema ni za soli i mora ići u inozemstvo.
    Zato nemoj pričat šuplje priče, dopizdio si svima, skloni se da te ne vidimo jer si jedno od najvećih zala koje se moglo desiti Hrvatima.TOČKA.

  • Ima Dragane ima itekako. Podijeljeni smo između HDZ kaste i njihovih dupelizaca i običnog naroda. A po prirodi stvari HDZ nije triba i nije smio biti to. Kad se meni koja vam dajem glas 25 godina gadi na Vas, možete misliti kako je vašim političkim suparnicima. Biti član HDZ, završiti novinarstvo i promet, po ubrzanom tečaju je vrh HDZ i možeš raditi što hoćeš. I od plaće 1400 KM ŽIVIT KO GROF, vozit auto od 40000 KM, ma dajte molim vas pa nismo više badaci. Do sad smo glasali srcem. A najgora je neuzvraćena ljubav a vi je Hrvatskom narodu niste uzvratli!

Komentiraj: