Čović na sastanku s predstavnicima lokalne vlasti, podržan projekt RTV Herceg Bosne

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović održao je u petak u Domu HDZ-a BiH u Mostaru radni sastanak s gradonačelnicima i načelnicima izabranima iz reda HDZ-a BiH o aktualnim projektima i planovima lokalnih razina.

Na sastanku se razgovaralo o raznim aktualnim temama i aktivnostima po svim općinama. Razvoj lokalnih sredina i unapređenje kvalitete života kroz ekonomske, gospodarske, infrastrukturne i druge planirane projekte mora biti prioritet svim dužnosnicima. Veće razine vlasti moraju dati svoj doprinos i pomagati lokalnim razinama kako bi svaki naznačeni problem riješili.

Također, na sastanku je govoreno i o projektu Radiotelevizije Herceg Bosne, kojega su podržali svi načelnici i gradonačelnici HDZ-a BiH. RTV Herceg Bosne u punom kapacitetu bi trebala proraditi do kraja lipnja.

Podsjećamo, RTV HB već je stigla na male ekrane, a nasljednik je TV Kiss i još nekoliko televizija u BiH.

RTV Herceg Bosne stigla na male ekrane

Dijelom tog servisa bit će i Naša TV koja se već neko vrijeme nalazi u “hladnom” štrajku emitirajući reprize, a središnja informativna emisija “spala” je na kratke vijesti.

Naša TV u “hladnom pogonu”: Još jedan medijski projekt Hrvata u BiH mogao bi propasti

(www.jabuka.tv)


15 komentara

 • rtv hb potpuna pizdarija. dok god financiranje ovisi o hadezeovim načelnicima to neće bit neovisna televizija – prvi put kad neki novinar postavi nezgodno pitanje nekom načelniku, on zove šefa televizije da šta se njega napada a “on” financira televiziju – novinar leti načelnik sretan televizija za qrac.

  ono što narodu treba jeste javna televizija financirana pretplatom koja zapošljava neovisne novinare koje nije strah pitat brke di su janjci. al da se to ne desi hadeze je dao ime hercegbosne jer zna da pod tim nazivom nikad je niko neće pristat financirat. još jedan slučaj di se interes stranke razlikuje od interesa naroda. i zna se ko dobiva.

  32
  2
 • Njihovi džepovi i džepovi njihovih rođaka i poslušnika će ovim projektom postati još dublji a naši još prazniji. Mazat će se oči narodu par mjeseci, ljudi će radit za crkavicu, gladat ćemo druga Dragana po osam sati dnevno a onda će se sve raspast. I opet Jovo nanovo.

  20
  2
 • A izmedju izbora ovo ili Ftv? Sve to stoji da ce to biti televizija koja naginje Hdzu ali koda ce na televiziji biti samo vijesti i dnevnik valjda ce bit reportaza o malom coviku sa prostora HB,
  I bitna je ovdje poruka da ne pristajemo da se asimiliramo u “bosanski jezik” a i dalje trazit TV hrvata na drzavnoj razini.

  3
  7
 • Lijanovi kotići bili trebala da bude tv Jerina i YUrišićeva Komšićeva ,malo vas je ali ste namalom imbexu jaki ha ,financira “otvoreno društvo”

  2
  8
 • Anonimno
  25. svibnja 2019. u 15:11 junače čiji si ti i što si god oslobodio ogradi i neka ti prepišu ali nemoj tudje uzimati i od naroda otimati

 • Ovaj sustav je stvoren.isključivo za HDZ kastu,to je ratno profiterski klan koji drma svim na ovim prostorima,oko sebe su okupili brskičmenjake.koji pokorno šute jer radi sitnih interesa.
  Bahati su do te.mjere da.sve oponente.nazivaju lijanovićima ili jurišićima,a u suštini to dovoljno govori o.njima.Koliko.su.nepismeni i jadni..
  Intelektualni svijet.je.zašutio dok kozlrumpirane budale.govore.
  Zato nadam.se iskreno propasti ovog projekta jer je on laž i.mazanje očiju.
  Zar nešto.može biti prohrvatsko.ako dolazi.iz HDZ a.
  Ja.sam.siguran.da tu.nema.ništa.nacionalno,intelektualno i prosperitetno.
  To je isključivo politika.osobnih interesa.
  Živjela nam jedina i
  vječna Hrvatska

  10
 • Pa šta bi sa našom TV? Gdje nesta osnivački kapital koji su ulupali tzv. ugledni gospodarstvenici u nju? hOće te li iste podobne novinarčiće prebaciti i naše tv u svoju tv? Koja šprdačina! Da nije od partije KraDZovaca mogli bi pomisliti kako se radi o nekom ozbiljnom projektu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.