Čović: Članovi SIP-a biraju se kako želi jedan politički hir, pitanje je kad će biti izbori

Čelnik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda PS BiH Dragan Čović izjavio je da je nedopustivo da se članovi Središnjeg izbornog povjerenstva BiH biraju na način kako želi ”jedan politički hir”.

Čović je rekao da su članovi SIP-a izabrani mimo zakona, kriterija i procedura.

Pitanje je kad će biti izbori. Imali ste prvo datum iz 10. mjeseca pa sada imate datum iz 11. mjeseca, sačekat ćemo pet, šest, 10 dana da vidimo hoće li još nekih datuma biti, rekao je Čović prilikom posjeta Općinskom odboru HDZ-a BiH u Odžaku.

Lokalni izbori u BiH bili su zakazani za 4. listopad, ali ih je SIP prolongirao za 15. studeni 2020. godine.

(www.jabuka.tv)

19 komentara

  • To njemu nije vazno sta je Mole rekao o njegovom narodu jer vjerovatno misli isto kao Mile sto je rekao.
   Sutnja je odobravanje.

 • Netreba nikako pustiti da se izbori održe u ovoj godini ko je Bakir da on određuje datume pod neregularnim uslovima

 • Nosi te đavo Čoviću, tebi je jedino bitno kako će se birati član predsjedništva, a sve ostalo ti je samo maska za to. Kad su članovi izborne komisije bili pod tvojom i Dodikovom kontrolom, to je bilo u redu, a sada kad prvi put nisu, to je veliki problem. Pročitana si knjiga, ne nasjeda se više na tvoje šuplje priče.

 • Hrvati od Dejtona do danas su sve u goroj i goroj poziciji… Bakir kontrolira sve u drzavi od izbora, OSE, Procesa, Mupa, Cika itd. Nasi tu samo vegetiraju i njih 200 tinkak gledaju sto ce ukrasti za sebe i kako se amnestirati od procesa za kriminal… A ovo su predizborne spike Dragana a vazda je u koaliciji sa SDA i SNSD. Ista matrica lazi i prevara vec 25 god. Odjebite vise…

 • A kad ih zaposljavas u Elektru mimo zakona, procedura i natjecaja e onda mista ne govoris o tome? Idiote. Ne spominjes ni Aluminij? A sta brat Dodik kaze za Bleiburg? I o tome sutis … e moj narode glup li si

 • Bili ili ne bili nije me briga dok su god ovakvi ispirači mozgova na listama ja nemam koga zaokružiti koji će dostojno zastupati svoj narod.

 • Nije hrvatski narod u BiH glup mada bi se i tome moglo raspravljati, ali toliko godina nasjedati na jeftine fore pod plastom ugrozenosti moze samo narod,odnosno glasaci koji su nepismeni, ili ovise o javnim poduzecima i drzavnim “jaslama” ili narod koji nema na vidiku osobu sposobnu da stvari pokrene naprijed. Covic je svjestan svoje moci i ne briga ga sto njegov koalicijski partner, koji je ujedno i clan Predsjednistva BiH, izjavi da je sve Hrvate na Kriznom putu trebalo pobiti, kao da se prica o kokosima. Umjesto reakcije na to on ce hrvatskom narodu prodavati supljake i plasiti ga da je ugrozen od drugih s kojima ce poslije izbora u koaliciju. Navikao da ima potpunu kontrolu nad zivotom u Zupanijama i javnim poduzecima gdje HDZ ima kontrolu on se nikad nece upitati jeli tu sve transparentno i po zakonu i imaju li svi pravo doci do posla na primjer u Elektroprivredi HZ HB.

  • Jedino Ilija se javio i za kardinala i za Bleiburg. Svaka cast ja sam za hdz 1990. Nikakvi platformasi hsp i ekipa…i cova i slicni

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.