Courtney Love: Johnny Depp mi je spasio život

Američka pjevačica Courtney Love otkrila je da joj je Johnny Depp spasio život nakon što se predozirala i tako joj pomogao tijekom najmračnijeg perioda života.

Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba Viper Room u Kaliforniji. Bila sam navučena na heroin. To se dogodilo 1995. godine. Socijalna služba je pomagala mojoj kćeri Frances da prebrodi taj period.

Johnny joj je povodom toga napisao pismo na četiri stranice i pokušao je utješiti. To je uradio na njen 13. rođendan. On i ja se tada nismo dobro poznavali, kazala je.

Dodala je da je slao limuzine po Frances i njene prijatelje dok su u školu dolazili socijalni radnici.

Kada je imala 13 godina, rekla mi je da joj je Johnny spasio život, rekla je pjevačica.

Love je pružila podršku i njegovoj bivšoj supruzi Amber Heard.

Bila sam najomraženija žena u Americi, odnosno na svijetu i to mnogo prije nego što je TikTok nastao. Razumijem kako se Amber osjeća. Možete li zamisliti da ste na njenom mjestu? navela je.

Kasnije je odgovorila na komentare u kojima su je ljudi kritizirali zbog ovog poteza, a ona je ponovo objasnila da ne želi zauzimati stranu.

Želim biti neutralna. Nikoga neću maltretirati. Mene su maltretirali dovoljno tijekom života, zaključila je udovica Kurta Cobaina.

(www.jabuka.tv | Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.