Ćorić otišao iz Širokog, za njim će vjerojatno i Karačić

Andrija Ćorić (21), dojučerašnji kapetan HKK Široki, novi je član zagrebačke Cibone.

Klub s Pecare ostao je tako jednog od ponajboljih igrača prošle sezone, a u Cibonu bi također trebao još jedan širokobriješki biser – 202 centimetra visoki centar Ivan Karačić (20).

I dok je vijest o odlasku Ćorića u Cibonu potvrdio Široki, za Karačića se još čeka službena potvrda, no prema našim informacijama, stvar je već riješena, te se čeka samo službeni potpis.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Ćorić je mogao otići bez odštete, a za Ivana klub traži, prema neslužbenim informacijama 45.000 € odštete a Cibona nema te novce.

  • Ćorić je mogao otići bez odštete jer je napravio takav ugovor a za Ivana se traži, neslužbeno, 45.000 € odštete, a ne znam da li Cibona ili netko drugi može ili hoće to dati.

  • Andrija je imao slobodne papire bez odštete a za Ivana,neslužbeno se traži 45.000 €. Tko to može platiti ili hoće. Cibona mislim da ne.

  • PA LJUDI ZAŠTO BAŠ U CIBONU?CIBONA NAS JE UNIŠTILA ZADNJU SEZONU U ABA LIZI KAD JE PUSTILA ZADRU A NAS LOPOVSKI DOBILA ZAJEDNO SA ONI KRETENIMA ROZIĆEM I KRELCEM ŠTO JE OTIŠAO U NBA.A UPRAVI DA VRATI KARTE NA 7 KM KAO ŠTO JE BILO U SEZONI 03/04 I NAPLATA OPET DIJECI

Komentiraj: