Coca-Cola povukla proizvode iz Konzumovih trgovina u BiH

Jedan od najjačih svjetskih brendova Coca-Cola povukao je iz svih Konzumovih prodajnih objekata u Bosni i Hercegovini svoje proizvode, potvrđeno je za Klix.ba

Već punih sedam dana traje postupno povlačenje svih proizvoda Coca-Cole iz svih maloprodajnih objekata Konzumove prodajne mreže širom BIH.

Kako su se pojedini uvjerili danas, na policama Konzuma u Sarajevu više nema nijednoga Coca-Colinoga proizvoda. Jedan od radnika Konzuma objasnio je novinarima da je Coca-Cola prije 15 dana obustavila dostavu robe, dok je prije pet dana povukla proizvode koji su ranije dopremljeni, a nisu bili prodani.

Neslužbeno, razlog za povlačenje Coca-Colinih proizvoda iz Konzuma je spor oko plaćanja, odnosno kašnjenje Konzuma u isplati dospjelih faktura.

Iz Konzuma i Coca-Cole nisu željeli službeno komentirati razloge spora niti ostale detalje vezane za slučaj.

S obzirom na snagu brenda Coca-Cole i dominantnoga položaja Konzuma u sferi trgovačkih lanaca, jasno je da se radi o sporu koji se rijetko viđa.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Pustite Colu, ovdje je rijec o onome sto Konzum radi. Rijetko ikome na vrijeme placa, radnici imaju male place, lazu na akcijama gdje je na polici jedna cijena, a na kasi druga. Kad je jedna Coca Cola povukla svoje proizvode iz Konzuma onda bi svima trebalo bit jasno o kakvim je lancu rijec

  • O Bože tutkuma Širokobrijeških… oni se skačili coca cole, umjesto da todoriću j.mater.? 😀 Bravo panjevi, netreba vama coca-cola da vam uništi organizam, vama već nema spasa koliko ste glupi hahaha… A todorićeva posla, nedavno je i Atlantic povukao svoje proizvode zbog istog razloga. p.s. daboga konzum propao ujutro!

  • Navodi sljedece cinjenice a koje su svima jasne zar je coca cola zdravo pice i zar je konzum istinski hrvatski? Da jest davao bi nam u hrvatskome narodu u BiH oglase reklame brosure i na nasem maternjem konstutivnome jeziku hrvatskome!

  • Za gost…tutkum si i ti ko i oni! Ovo nije prvi put da su blokirani od cole ili neke druge firme tako da ne znam cemu ova vijest!? Konzum ce platit za par dana a ovi ce opet isporucit robu…u svakom slucaju DOBRA REKLAMA!! zna se da su obe tvrtke marketinski potkovane i znaju plasirat reklamu! Pametno, nema sta…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.