Članovi Zavičajne zajednice Široki Brijeg odali počast Gojku Šušku na Mirogoju

Povodom 22. obljetnice smrti hrvatskog ministra obrane Gojka Šuška (rođen u Širokom Brijegu, 16. ožujka 1945.  preminuo je Zagreb, 3. svibnja 1998. nakon teške bolesti), svoj izraz poštovanja pokazali su članovi Zavičajne zajednice Široki Brijeg u Zagrebu.

U svoje 53 godine života ostavio je neizbrisive tragove u temeljito ispisanoj povijesti hrvatskog naroda diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine iz koje je ponikao ali i regije.

Bio je hrvatski političar i ministar obrane Republike Hrvatske od 1991. do svoje smrti 1998. godine, te jedan od najbližih suradnika predsjednika Franje Tuđmana.

U povodu 22. obljetnice smrti ratnog ministra obrane Republike Hrvatske Gojka Šuška, članovi Zavičajne zajednice Široki Brijeg u nedjelju ujutro su položili vijenac i zapalili svijeću na njegovom grobu na zagrebačkom Mirogoju.

Na današnji dan obilježava se 22. godišnjica smrti Gojka Šuška

(www.jabuka.tv)24 komentara

  • VEC NA PRVOM TEKSTU , ONOM DI JE ANTE I FRANJO, JA SAM NAZVALA POKOJ VICNI! ALI A, AKO NEKO NIJE CUO ZA NEKOGA ILI NESTO, ONDA VI PAMETNI SUTITE! JA SAM GLUPA I PITAM!! BILA SAM I JA LANI, ALI ME JABUKA NIJE STAVILA NA STRANICU!! I ZATO , DA VAM NE BI RUZNO PISALA, SAMO MUCITE! PSSST! AKO NE ZNATE PAMETNO ODGOVORIT!!ANONIMNA

 • Gojku laka zemlja Hrvatska ovima hvala da su se sjetili položili vijenac i upalili svijeću, a još nek pokrenu inicijativu da se očisti okoliš oko kuće pokojnog ministra u širokom brijegu jer ono je sramota za sve

 • Pocivao u miru bozijem!! A vi sto ste tako aroganti trebali bi se malo spustiti nize.Tko visoko lezi…zna se sta ga sljedi.Osoba fino pita ,koja je to zajednica??? Vi ko stoke.I u pravu je nikad cula??? Koje zajednice!!!!!! Lopovi!??????

 • Jedan od najvećih sinova hrvatskog naroda kojeg je rodila katolička i hrvatska Hercegovina.Neka ti je vječni mir i vječni spokoj tvojoj napaćenoj hrvatskoj duši koju si nesebično dao i darivao za svoj hrvatski narod.
  Nikad te Hercegovina ne će zaboraviti voljeni naš ministre.
  Pokazao si kako se i u Iseljeništvu i dugogodišnjoj političkoj i svakoj drugoj emigraciji , rodni Dom i hrvatska gruda ne zaboravlja.
  Nikada srbočetnička prljava i genocidna banda ubojica i koljača neće zaboraviti da ih je hrvatska vojska pod tvojim ministarskim Olujnim udarom zbrisala sa svetog hrvatsko tla.Jednom i zauvijek za sva vremena.Još nam ostaje BiH očistiti od karcinoma četništva i vratiti se u naše povjesne granice.

 • O mrtvima sve najbolje. O njihovim dijelima ako su u pitanju osobe koje su obnasale neke duznosti mora se moci raspravljati. Raspravlja se o dijelima a ne o dojmu a to bi se moglo uvidjeti kroz cinjenicu sta je Hercegovina dobila, ne tamo neki pojedinci koji su danas ugledni bogatasi. Sto se tice i muslimandkpg i srpskog pogleda na pokojnog Šuška zanimaju me ko lanjski snijeg … Sto se tice ZZŠB ona je dobro dosla i pohvalan je njihov rad ali neka politicari kpji odlaze na razne skupove i prigode u Zgb to rade o svom trosku a ne da se vozikaju okolo , pa cak o u dalje zemlje o trosku poteznih obveznika …

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.