Članovi GSS-a Široki Brijeg odradili vježbu na stijeni u Borku

U nedjelju, 13. ožujka 2022. trinaest članova GSS-a Široki Brijeg odradilo je još jednu vježbu, ovaj put na stijeni.

Vježba je zamišljenja tako da se osjeti rad na stijeni, vježbaju tehnike kojima se osigura siguran sami dolazak i rad na opasnom mjestu.

Postavljanje i pravilan način kretanje preko gelendera, sidrišta, napredovanje penjanjem uz uže korištenjem žimara, osiguranje na sidrištima te prelazak i spuštanjem takozvanim apsajlom korištenjem descendera.

Na kraju prelasci iz spuštanja u penjanje i obrnuto na samom užetu. Ponovno odlično zanimanje, dosta rada i ugodno potrošenih par sati na penjalištu u Borku, navode iz širokobriješkog GSS-a.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Kako je GSS dobio novog procelnika sve je doveo u red i decki rade. Nema javasluka tko prije. Ljubomora postoji ali bolji i radni, cestiti opstaju…

  • Ovi ljudi su oni kojima se istinski treba diviti jer volonterski bez plaće spašavaju ljudske živote.Ulažu svoje vrijeme,trud,znanje,iskustvo a često riskiraju i svoj život, kako bi pomogli nepoznatim ljudima.O GSS-u se rijetko i usput nešto piše a vidim i prethodni kom su posprdni.Valjda je zanimljivije šta koja influencerima ili glumica misli o brašnu,ulju..
    Svaka vam čast,vi ste moralna vertikala društva,Bog vas čuvao i blagoslovio!

  • Svaka čast momcima iz GSS-a odvajaju svoje vrijeme da pomognu drugima..za ove gore navedene komentare hmm vjerovatno piše i sam pročelnik ili netko dobro upoznat kakva je situacija u stanici o čemu javnost nije informirana

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.