FC Salines Tuzla City i službeno prvak, član uprave komentirao primjedbe – Jabuka.tv

FC Salines Tuzla City i službeno prvak, član uprave komentirao primjedbe

Velika drama se odvija u Premijer futsal ligi BiH, ali ne na terenu, nego za stolom.

Naime, Premijer futsal liga BiH je završena, u trenutku prekida prvi je bio FC Salines Tuzla City s dva boda prednosti ispred FC Mostar Stari Grad.

Natjecateljska komisija u ponedjeljak je na sjednici NS BiH predložila da se titula uruči FC Salines Tuzla City, odnosno da se momčad iz Tuzle proglasi prvakom nakon tri godine dominacije FC Mostar Stari Grad.

Nakon takvog prijedloga, portal Jabuka.tv je kontaktirao člana uprave FC Salines Tuzla City, Emira Mašića, kako bi čuli dojmove iz kluba o ovom raspletu i prijedlogu koji je prihvaćen.

Naime, članovi uprave FC Mostar SG su stavili naglasak na to da se uopće nije odigrala utakmica zadnjeg kola u kojoj je Mostar SG domaćin Salinesu i koja bi trebala odrediti prvenstvo, ali iz Salinesa se nisu previše zamarali prigovorima.

Tko gubi, ima pravo da se ljuti, rekao je Mašić za portal Jabuka.tv. Salines je već dva puta pobijedio Mostar SG ove sezone, u ligi i u kupu. Pokazali smo tko je prvi klub u Bosni i Hercegovini.

Pobjednička slika Salinesa nakon velike pobjede nad FC Mostar SG

Prvo su se momčadi suočile u prvenstvu gdje je Salines na domaćem parketu slavio s 5:2 i naglasio da FC Mostar Stari Grad nije favorit za naslov kao što se to mislilo na početku prvenstva.

Nakon toga su se te dvije momčadi opet suočile u polufinalu kupa BiH u futsalu gdje je Salines slavio u gostima rezultatom 3:1 te izborio svoje mjesto u finalu.

Zbog te dvije pobjede prije svega, Mašić smatra da je potpuno pravedno i zasluženo što je Salines proglašen prvakom Premijer futsal Lige BiH. Osim toga, naglasio je i kako se tuzlanski klub izdigao do vrha.

Ovaj naš rad je došao na naplatu, dobili smo pohvalu i od saveza i drugih klubova zbog načina na koji se izdižemo. Izgradili dugoročan plan gdje smo ulaganjem u stručni dio tima dobili timsku igru s kojom smo došli do vrha. Ne oslanjamo se na individualnu kvalitetu, nego u struku i momčad kao cjelinu, rekao je Mašić.

Dva boda prednosti nad FC Mostar SG donijeli su Salinesu naslov prvaka

Prijedlog natjecateljske komisije: FC Salines prvak Premijer futsal lige BiH

(www.jabuka.tv | K.A.)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.