Čitluk: Održan „Molitveno – evangelizacijski susret“

Dana 5. 1. 2013. godine u Sportskoj dvorani u Čitluku, u organizaciji HKDU-a Čitluk, održan je „Molitveno – evangelizacijski susret“ kojeg je pred oko 700 nazočnih vjernika predvodio Josip Lončar, službeni promotor Službe katoličke karizmatske obnove sa sjedištem u Vatikanu, te ravnatelj Ustanove za promicanje kršćanskih vrednota Kristofori.

U uvodnom dijelu „Slavljenje“, glazbenici iz ustanove Kristofori izvodili su duhovne skladbe uz sudjelovanje nazočnih vjernika. Nakon „Slavljenja“ Josip Lončar je održao predavanje o krunici, njenoj povijesti, značenju i načinu razmatranja krunice, koji podrazumijeva uporno čitanje i razmatranje Novog Zavjeta, kako bi krunica imala smisao i u onima koji je mole doista nakon svake izmoljene krunice umnožila vjeru, učvrstila ufanje i usavršila ljubav.
Nakon zazivanja za ozdravljenje bolesnih i pitanja predvoditelja tko je osjetio ozdravljenje, više desetaka nazočnih podiglo je ruku.
Susret je završio zajedničkim pjevanjem duhovnih skladbi sastava Kristofori i nazočnih vjernika uz najavu novog susreta.

(www.jabuka.tv | www.citluk.net)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.