Ćiro: U zatvor bih strpao onoga tko je Thompsonu zabranio da pjeva – Jabuka.tv

Ćiro: U zatvor bih strpao onoga tko je Thompsonu zabranio da pjeva

Miroslav Blažević Ćiro stao je na stranu hrvatskih nogometaša i pjevača Marka Perkovića Thompsona nazvao dokazanim patriotom.

Legendarni Ćiro, koji je prije nekoliko dana kritizirao Hrvatski nogometni savez, bez dlake na jeziku komentirao je to što je Thompson pjevao na dočeku reprezentativcima na Trgu bana Jelačića.

Odmah bih u zatvor poslao onoga tko je zabranio Thompsonu da dalje pjeva na dočeku, rekao je Blažević u intervjuu Globusu.

Heroj hrvatskih nogometaša i njihova “himna”, kako ga je nazvao izbornik Zlatko Dalić, morao je prekinuti s nastupom, a gotovo svi svjetski mediji osudili su momčad zbog činjenice da su proslavljali s pjevačem koji slavi ustaštvo.

Tko je taj kreten koji je sebi dao za pravo da jednom dokazanom patriotu zabrani da pjeva? Koja je to drskost da se Luki Modriću i drugim hrvatskim vitezovima određuje tko će im pjevati?, zapitao je Ćiro.

Izbornik Vatrenih ’98. zaključio je da je Dalić nadmašio njegov uspjeh.

Bolji je od mene jer sam ja bio treći, a on je drugi. Napravio sam euforiju u jednom vrlo povoljnom trenutku, ali ovo što je Dalić napravio – to je nemjerljivo. To Hrvatska do sada nije vidjela, zaključio je Ćiro.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.