Ćiro: “Srbi, p**ka vam materina, pa što me niste zvali?!” – Jabuka.tv

Ćiro: “Srbi, p**ka vam materina, pa što me niste zvali?!”

Iako su orlovi ispali s Mundijala, srpski mediji i dalje izvještavaju o svemu što se događa na prvenstvu, tako s fokusom pišu i o Hrvatskoj, koja u subotu od 20 sati igra utakmicu generacije za prolaz u polufinale protiv domaćina Rusije u Sočiju.

Pa tako srpski tabloid Kurir donosi tekst pod nazivom: Srbi, pi*ka vam materina! Legendarni hrvatski trener žestoko opleo: ‘Pa ja bih od Srbije napravio ono što je sada Hrvatska!’ . Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević bez pardona odgovara na pitanje Kurira zašto su Hrvati fudbalski vanzemaljci za Srbe?.

Pa tako Ćiro tvrdi da je najveća pogreška FSS-a što poslije smijene Slavoljuba Muslina nije njega postavila za izbornika.

Pa pi*ka vam materina, imali ste priliku mene angažirati, a niste! S koncentracijom kvaliteta i potencijalom koji imate u reprezentaciji Srbije, ja bih napravio ono što je sad Hrvatska. Pošto sam u penziji, mogu slobodno to kazati i dodati onu čuvenu Napoleonovu rečenicu: “Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu.” Zaje*ao bih ja sve da sam postao vaš izbornik, u svom će stilu popularni Ćiro, piše Net.hr.

Nadalje, u tekstu se ističe kako je Hrvatska pravi hit Mundijala u Rusiji jer se plasirala među osam najboljih reprezentacija svijeta, iako je svojim navijačima u nedjelju navečer kidala živce u drami s Dancima.

Ma, jedva sam odgledao do kraja, ali sve je dobro kad se dobro svrši. A završilo se super po nas. Očekujem da Hrvatska bude prvak svijeta! Možemo do samog kraja, siguran sam. Rusi nemaju kvalitetu da nas zaustave, a neka u finalu zaigramo protiv Brazilaca. I njih ćemo baciti na koljena, dodaje Ćiro.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.