Ćiro otkrio koja mu je glumica bila simpatija: Nije to bila ljubav, već loženje

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević (86) bori se s opakom bolešću, no iako je rak jak, njegov duh nije klonuo pa je otkrio tko mu je bila simpatija u mlađim danima.

Simpatija mi je bila Milena Dravić. Nije to bila ljubav, već loženje, kako se već kaže, ispričao je Ćiro za srpski Telegraf pa dodao da voli samo svoju suprugu Zdenku s kojom je u braku već 60 godina

Milena Dravić bila je poznata srbijanska filmska, kazališna i televizijska glumica, a tijekom karijere koja je trajala čak 60 godina snimila je gotovo 90 filmova.

Ćiro i Zdenka vjenčali su se 1961. godine i zajedno imaju troje djece, kćeri Barbaru i Katarinu te sina Miroslava. Jednom je prilikom istaknuo da mu je obitelj najveća podrška.

Rak prostate od kojeg boluje po drugi puta metastazirao je, no Ćirin vedri duh i dalje je jak. Kako kaže, ponosan je na sve što je u životu postigao.

Nemam neostvarenih želja. Molio bih sve da ne žale za mnom jer sam pred odlaskom. Uvijek sam imao lijep život i od neprijatelja sam napravio makar poluprijatelja, a kasnije i prijatelja. Ponosan sam na sebe. Nikada se nisam prepirao i svađao, rekao je Ćiro.

Miroslav Ćiro Blažević: Nemojte žaliti za mnom jer sam pred odlaskom

(www.jabuka.tv | Foto: Emica Elvedji/Pixsell)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.