CineStar: Distributer traži dodatne financijske uvjete za prikazivanje Bonda u BiH!

Od četvrtka 1. studenog na kino programu CineStar Mostar naći će se tri nova filma. Triler Man on the ledge, komedija Friends with kids pokazuju se kao premijere, dok se horor Silent Hill: Revelation 3D, prikazuje kao pretpremijera.

Man on the ledge (Na rubu) u režiji Asgera Letha, možete pogledati svakim danom u 16:00; 19:30 sati, 22:30; te u 23:40. Film u terminima 19:30 i 23:40 biti će prikazana u extreme dvorani.

Bivši zatvorenik na samom vrhu Manhattan-skog nebodera prijeti da će se baciti. S namjerom da ga spasi, s njim razgovara policijska psihologinja, ni ne sluteći da dok stoji na samom rubu muškarac koordinira najveću pljačku dijamanata ikad…

Friends with kids (Prijatelji) je komedija u kojoj najbolji prijatelji odluče imati zajedno dijete. Jako se vole, super se slažu, odnos je platonski, iskreno žele dijete ali još više žele izbjeći sve komplikacije koje donosi brak, obitelj. Je li to moguće? Odgovor na to pitanje dat će vam odlična glumačka postava, koja na osebujan i zabavan način priča životnu priču… Ovu komediju možete pogledati svakim danom u terminima 17:35; 21:00; 23:15

Silent Hill Film samo za najhrabrije se vraća na filmsko platno, ovoga puta u 3D-u! Dugi niz godina Heather i njen otac bježe od nepoznatih i neshvatljivih sila koje ih prate. Nakon što joj otac nestane, Heather odlazi u Silent Hill gdje saznaje istinu o sebi.

Silent Hill s posebnim 3D efektima, prikazivati će se u extreme dvorani svakim danom u 21:40.

Poštovani, što se tiče prikazivanja filma Skyfall, CineStar je zainteresiran prikazati svaki film pa naravno I ovaj. Međutim, distributer filma trazi zahtjevnije financijske uvjete prikazivanja za teritorij BIH nego u ostalim CineStarovim kinima npr. u Hrvatskoj, što je obzirom na stanje tržišta u BIH u potpunoj suprotnosti.

CineStar I dalje vodi razgovore I nadamo se da će se film prikazati ako ne u prvom tjednu onda u nekom od nadolazećih tjedana. Skrećemo paznju da je sa drugim distributerima postignut dogovor o prikazivanju druga dva velika hita koji će se pojaviti u kinima do kraja godine: Braking Dawn drugi dio I Hobbits, I isti će krenuti u Mostaru paralelno sa kinima u svijetu”, stoji u službenom odgovoru CineStara na Facebooku, kao odgovor na mnogobrojna pitanja oko prikazivanja novoga filma o Jamesu Bondu.

(www.bljesak.info)

4 komentara

  • Sve u nas kasni i za sve što je u svijetu prihvaćeno i popularno nama ne valja.U isto vrijeme mislimo da smo najpametniji na svijetu,ameri ne valjaju,britanci šmokljani,francuzi pixxice a mi naj a ovako živimo.Frustrira me ovo.Zaboga na šta ljudi troše novac?Kako li se zabavljaju u ovoj državi?Zar nikoga ne zanima ništa kulturno?Ne čitamo knjige,nema koncerata,sad i ne gledamo filmove koje cijeli svijet gleda!Izgelda da je jedina kultura u nas kafanska i sjedenje po 2 sata svaki dan,razglabajući o tome je li bolja Barca ili Real,i koje s kim poša,ko se ženi ili udaje zbog para,ko je kupio novog mercedesa a nema para za nj.

    • Film o James Bondu je “nešto kulturno”?

      Pa više kulture ćeš vidjeti sjedeći na Starom Veležovom u Mostaru, nego u ovom smeću od filma.

      • Dobro znam da bi ti možda da koncerte gdje se izvode Bach i Beethoven,snobe jedan.Bond je dio kulture,i pisali su knjige o tome koliko je utjecao u 60ima i nadalje na imidž muškaraca,zapadnjačku i hedonističku filozofiju.Nagađam da si ti jedan od onih koji sjede kući i žale što nisu rođeni 100 godina ranije jer bi im tada bilo zabavnije

  • a to je baš glupo pa CineStar je Hrvatski i kad se prikazuje u svim gradovina HR zašto ga ne puste i u Mostaru… nema logike

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.