Čilić s objavom zaintrigirao mnoge hrvatske sportaše, ali i Đokovića

Jedna objava Marina Čilića na Instagramu, koja bi se mogla nazvati “Tri asa traže četvrtog”, pretvorila se u pravu senzaciju i mnogi vrhunski sportaši javili su se sa željom za sudjelovanjem. Možda se ovo pretvori u jednu veliku humanitarnu akciju, tko zna?

Tražimo četvrtog za igranje u parovima. Dejan Lovren, Šime Vrsaljko? Dok jedan igra, nek drugi snima lajvaru, napisao je Čilić u opisu zajedničke fotografije sa Lukom Modrićem i pokrenuo lavinu komentara.

Reakcije nije trebalo dugo čekati. Nisu izostali ni lajkovi ni komentari. Uključili su se još neki sadašnji i bivši hrvatski nogometni reprezentativci, kao Rakitić, Klasnić i Petrić, ali i najpoznatiji hrvatski igrači parova Mate Pavić i Ivan Dodig, a u svom stilu za nastup se prijavio i Novak Đoković.

Sjajni veslači braća Sinković također su se uključili, a lako je moguće da će taj već ionako sjajan popis vrhunskih sportaša dobiti nova imena, prenosi Gol.hr.

Niste loš par, ali zato ja i Šime Vrsaljko igramo na Aj Lajk… Bit će zanimljivo, odgovorio je Dejan Lovren.

Dejane, i vi ste opasan tandem. Nema druge nego da krenemo laganini pa ćemo vidjeti kome će bit ‘la pa-pa’, a kome treniranje, uzvratio je Čilić, nakon čega su se javila braća Sinković: Stižemo i mi na turnir, pripremite se.

Možda najveću reakciju izazvao je srpski tenisač Novak Đoković, koji se također želi uključiti u spektakl.

Mogu li ja nekako da se prijavim? Šta je potrebno da se prođe kasting? Imam i ja HEAD reket, upitao je Đoković.

Nole, ti si prijatelju uvijek dobrodošao, samo nadam se da si pripreme dobro odradio jer ovo je ozbiljno! Evo, možeš čak prvi birati partnera, odgovorio mu je Čilić.

Modrić je poručio Lovrenu da se drži nogometa, a Mario Mandžukić pitao je: Kad je izvlačenje parova?

Mario, do kraja ljeta primamo prijave, a onda treniranje do turnira. Jel se prijavljuješ biti hostesan na izvlačenju? pitao ga je šaljivo Marin Čilić.

Marinov post na Instagramu skupio je gotovo 30 tisuća lajkova, što dovoljno govori o tome koliko su se fanovi i svi koji su vidjeli post zainteresirali za takvu akciju.

Je li to najava nekog budućeg ekshibicijskog susreta i humanitarne akcije? Sve miriše na senzaciju, a poznavajući humanitarni rad ovog hercegovačkog teniskog asa, kao i njegovih nogometnih kolega, mogli bismo uskoro uživati u pravoj ili sportskoj poslastici.

Treba spomenuti kako u Vukovaru ovih dana traje besplatni teniski kamp za djecu, koji potpomaže i Čilićeva “Zaklada Marin Čilić”. Zaklada Marin Čilić, našeg proslavljenog tenisača Marina Čilića, donirala je kampu teniske mreže, rekete i loptice te tako podržala ovu sjajnu inicijativu u Vukovaru.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.