Cijepali drva pa se u komadu drveta na obje strane pojavio križ

Budući da temperatura zraka posljednjih nekoliko dana ide ispod nule, mnogi stanovnici Republike Srpske koji to do sada nisu uradili, odlučili su što prije osigurati drva za grijanje.

U korak s tim išla je i obitelj Šakić iz banjalučkoga naselja Piskavica. No, nisu ni sanjali što ih čeka, piše Blic.rs.

Dok su u obitelji Radojke Šakić pripremali drva za zimu, doživjeli su blagi šok. Naime, cijepali su dio bukve i u jednom komadu drveta na obje se strane pojavio križ.

Bukva je usječena upravo u njihovoj šumi.

(www.jabuka.tv)
4 komentara

 • Upravo sam pročitao na portalu Bitno net,izvrsnu ,novu kolumnu fra Željka Barbarića. Izravno iz USA.
  Kao i obično , fra Željko pogađa u samu srž. U bit stvari i u bit stvarnosti koja nas okružuje. Stvarnosti koja je onakva kakva doista i jest a ne kakvom bi je mi htjeli vidjeti ili (po)željeti.
  Stvarnost koja nas okružuje i koja nas istovremeno i upozorava i opominje da ne ide dalje tako. Da moramo nešto mijenjati.Ne samo ovog Došašća, nego kroz cijelu godinu. Zapravo, kroz cijeli život. Svaki dan iznova propitivati se , preispitivat svoje postupke, nakane, svoje čini i ono što činiš svojim postupcima.
  Da li nekom činiš život barem malo ljepšim?
  Da li doista daješ od sebe barem malo od onog što bi mogao?

  Da li samo tražiš nešto za sebe a da istovremeno ništa ne daješ za uzvrat?
  Da li je ovo vrime Došašća i ovaj nadolazeći Božić konačno vrijeme da se zapitaš kamo zapravo ide tvoj život , čemu stremi i što doista želi i hoće tvoje srce?Srce, koje kako kaže Novalis, zaista jeste ključ života.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.