Christian Bale ponovno bi glumio Batmana, ali pod jednim uvjetom

Izgleda da Christian Bale nije do kraja odbacio ideju o povratku u ulogu Batmana.

U nedavnom intervjuu za Screen Rant oskarovac je izjavio da ne bi imao nikakvih problema vratiti se u kostim Batmana, ali pod jednim uvjetom – morao bi se vratiti i redatelj Christopher Nolan.

Ne. Nitko mi to nije spomenuo. Tu i tamo ljudi mi znaju reći da su čuli da mi je netko ponudio ulogu, ali nitko mi to nikada nije ponudio. Imao sam dogovor s Chrisom Nolanom. Ako budemo imali sreće da snimimo tri filma, to ćemo učiniti i samo otići. No, ako Nolan ikad osjeti potrebu da ispriča još jednu priču i poželi tu priču ispričati sa mnom, sudjelovao bih, rekao je Bale.

Podsjetimo, Bale je Batmana prvi put zaigrao 2005. u Nolanovom “Batman Beginsu”, a snimili su još dva nastavka, “The Dark Knight” i “The Dark Knight Rises”, i sa zaradom koja je prešla milijardu dolara započeli novu eru superjunačkih filmova.

No, šanse da će se Nolan vratiti Batmanu izuzetno su male, tim više jer je Warner započeo novu fazu Batmana s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi. S druge strane, uvijek postoji mogućnost jer multiverzum je novi hit pa se tako u ulozi Batmana vratio i Michael Keaton.

(www.jabuka.tv | Foto: Warner Bros)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.