Cheerleading večer i ove godine u Širokom Brijegu

U nedjelju 23. lipnja u Parku Sajmište u Širokom Brijegu održava se tradicionalna Cheerleading Večer Hrvatskog cheerleading kluba Široki.

Očekuju se nastupi i natjecanje preko 200 sportaša iz više gradova Bosne i Hercegovine, kao i nastup pred juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine koje se priprema u Širokom Brijegu za izlazak na Europsko prvenstvo koje se održava od 28. lipnja do 30. lipnja u Norveškoj.

Hrvatski cheerleading klub Široki slavi 15 godina djelovanja, a samim time slavi i cheerleading sport Bosne i Hercegovine, jer otvaranjem cheerleading kluba u Širokom Brijegu ovaj sport se pokrenuo u Bosni i Hercegovini.

Priča Nikoline Čolak: Od srednjoškolskog sna do nastupa na svjetskim scenama

Osim zanimljivih nastupa domaćih sportaša i gostiju, održat će se i nekoliko nagradnih izazova.  Najbolje od njih nagraditi će Marina d.o.o i Voda Leda. Pokrovitelj događaja je Grad Široki Brijeg.

Cheerleading Večer u Širokom Brijegu prepoznata je kao najveći dječji događaj u Hercegovini, a podršku istom pružio je i Olimpijski odbor Bosne i Hercegovine, naveli su iz ovog kluba.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.