Chadvick Boseman odrekao se dijela svog honorara kako bi Sienna Miller bila plaćena zasluženo

Hollywood je poznat po nesrazmjeru plaća muškim i ženskim glumcima zbog čega su svi ostali dirnuti kada je Sienna Miller u novom intervjuu za Empire ispričala kako se Chadwick Boseman odrekao dijela vlastitog honorara da bi njen bio onoliki koliki je od produkcije tražila.

Fanovi, kolege i prijatelji još se pokušava pomiriti s njegovom preuranjenom smrti nakon što se četiri godine privatno borio s rakom debelog crijeva prije nego što je preminuo ovog kolovoza.

Novi broj Empirea odaje počast ovom mladom fantastičnom glumcu, osvrćući se na njegovu karijeru rad i nasljeđe kroz razgovare s onima koji su s njim surađivali tijekom godina među kojima i Miller.

U trenutku kada je on radio “21 Bridges” ona je upravo odlučila da će napraviti pauzu, stalno je previše radila i njena kćer je u tom trenutku kretala u osnovnu školu te je zaključila da će ako je žele morati pristati na plaću koju smatra da zaslužuje.

Ispričala je da je Boseman bio veliki fan njenog rada i inzistirao je da ona dobije ulogu što joj je laskalo jer je i ona htjela raditi s njim. Kada produkcija nije pristala na 33 milijuna dolara on je donirao dio vlastitog honorara da bi se njoj ispunili financijski uvjeti. Rekao joj je da to u potpunosti zaslužuje.

Nisam znala trebam li ispričati ovu priču ili ne, do sada nisam. Ali reći ću to, jer mislim da je to dokaz tko je on bio. Radi se o najnevjerojatnijoj stvari koju sam doživjela u svojoj karijeri. Jednostavno je nedokučivo zamisliti drugog muškarca u Hollywoodu koji se ponaša tako ljubazno ili s poštovanjem, ispričala je Miller, prenosi Slobodna Dalmacija.

Dodala je i da kada je privatno ovo podijelila s nekim prijateljima glumcima njima bi obično bilo neugodno i zašutjeli bi jer su dobro znali da oni to ne bi učinili, ali vrijeme je da počnu o tome misliti, smatra glumica.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.