Četvero pozitivnih na koronavirus u engleskoj Premier ligi

Četiri osobe iz tri kluba bile su pozitivne na koronavirus u posljednjem nizu testova koje je provela engleska Premier liga.

Iz Premier lige su objavili kako je u ponedjeljak i utorak testirano 1.008 igrača i osoblja klubova na Covid-19, pri čemu su četiri osobe iz tri kluba bile pozitivne.

Igrači ili osoblje klubova koji su pozitivni na koronavirus morat će u samoizolaciju, objavili su iz lige.

U Engleskoj su prije eventualnog pokretanja nogometa provedena ukupno 2.752 testa, a do sada je zabilježeno 12 pozitivnih rezultata.

Dvadeset klubova engleske Premier League u srijedu je jednoglasno izglasalo nastavak treninga s dopuštenim kontaktom, što je važan korak prema nastavku prvenstva.

Treninzi bez kontakta i u manjim skupinama od po pet igrača dopušteni su od prošlog tjedna, ali sada će klubovi moći trenirati kolektivno (do deset igrača) pri čemu su dopušteni bliži kontakti s ciljem oduzimanja lopte, ali se i dalje ograničava nepotrebna fizička blizina, navodi se u priopćenju Premier League.

U Engleskoj nije odigrana niti jedna utakmica od ožujka kada je pandemija koronavirusa blokirala sport u cijelom svijetu, podsjeća Hina.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.