Četiri požara za vatrogasce u Županiji Zapadnohercegovačkoj

Četiri požara u četvrtak su gorjela na području Županije Zapadnohercegovačke, od čega dva u Širokom Brijegu te po jedan u Grudama i Ljubuškom.

Prvu intervenciju na požaru u Mokrom širokobriješki vatrogasci imali su u razdoblju od 13:30 do 14:55 sati. Intervenirala su dva širokobriješka vatrogasca s jednim vozilom. Gorjela je trava, šuma i otpad, a opožarena je površina od oko 10.000 m².

Ubrzo zatim tri širokobriješka vatrogasca jednim su se vozilom uputili gasiti požar u Kočerinu. Požar su gasili u razdoblju od 15:15 do 16:30 sati. Gorjela je trava, a opožarena je površina oko 4.000 m².

Grudski vatrogasci u razdoblju od 17:10 do 18:00 sati gasili su požar u mjestu Pocrte u Grudama. Intervenirala su dva vatrogasca s jednim vozilom. Gorjela je trava i nisko raslinje, a opožarena je manja
površina.

U mjestu Otok u Ljubuškom na požaru su intervenirala četiri vatrogasca s jednim vozilom. U razdoblju od 17:30 do 18:40 sati gorjela je trava i nisko raslinje. Opožarena je manja površina, priopćeno je iz Uprave civilne zaštite ŽZH.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.