Česta beauty pogreška zbog koje se dermatolozima najviše diže kosa na glavi

Ključna pravila za njegu kože poprilično su jednostavna.

Umivajte se, koriste kremu za sunčanje, pijte puno vode i obavezno skidajte šminku prije spavanja.

Ipak, pogreške se i dalje događaju i to mnogima, što zbog nemara, što zbog loših savjeta koje ste pročitali negdje ili vam ih je dala neka prijateljica. No, jedna od najčešćih pogrešaka zbog kojih se dermatolozima diže kosa na glavi tiče se odabira proizvoda za njegu. Ako stalno isprobavate nove kremice za lice ili micelarnu vodu, onda je radite i vi.

“Jednom kada pronađete proizvod koji vam odgovara, držite ga se! Rezultati većine proizvoda za njegu kože vidljivi su tek nakon par mjeseci, pa će vam njihovo učestalo mijenjanje uskratiti sve prednosti koje donose. Osim toga, nikad ne znate kako će koža reagirati na sastojke nekog proizvoda pa je najbolje držati se onoga što ste već isprobali”, poručuje dermatologinja Rosemarie Ingleton za časopis Self.

Eto, čuli ste stručnjakinju – ako želite da vam koža bude lijepa, onda nemojte eksperimentirati s proizvodima za njegu samo zato što su novi i u trendu, prenosi Index.hr. Radije se držite onog što vam je poznato i budite strpljive, jer rezultati će se sigurno pokazati.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: